Mehmet Başaran, Düğünde Kuran-I Kerim Ve Türk Bayrağı Hediye Etti

Politika 25.07.2020 - 13:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2763+ kez okundu.
 

Mehmet Başaran, Düğünde Kuran-I Kerim Ve Türk Bayrağı Hediye Etti

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, nikah şahitliğini yaptığı düğünde genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, nikah şahitliğini yaptığı düğünde genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. MHP Kepez İlçe Eski Başkanı ve İyi parti Muratpaşa İlçe delegesi Sedat Odabaşı’nın kızı Vuslat Odabaşı’nın düğününde nikah şahitliğini İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan yaparken, genç çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz kıydı. Türk İslam töresine sahip çıkan bir parti olduklarını söyleyen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Biz Türk İslam inancını, Türk töresini, kültür, örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşayıp, yaşatan bir anlayışa sahibiz. 1025’te Selçuklu hanedanlarından Tuğrul Bey’den aldığımız geleneğimizi yaşatarak gelecek nesillere ulaştırmak istiyoruz. Düğün yapan ailelerin davetlerine katılarak bizim en önemli kutsallarımız olan Kuran-ı Kerim ve şanlı Türk Bayrağımızı vererek, evlenen genç çiftlere bu iki değeri yaşamaları ve dünyaya gelecek evlatlarına da aynı şekilde iki büyük değeri aşılamalarını tembih ediyoruz. Genç çiftimize şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum. ‘’
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, nikah şahitliğini yaptığı düğünde genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, nikah şahitliğini yaptığı düğünde genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. MHP Kepez İlçe Eski Başkanı ve İyi parti Muratpaşa İlçe delegesi Sedat Odabaşı’nın kızı Vuslat Odabaşı’nın düğününde nikah şahitliğini İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan yaparken, genç çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz kıydı.

Türk İslam töresine sahip çıkan bir parti olduklarını söyleyen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Biz Türk İslam inancını, Türk töresini, kültür, örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşayıp, yaşatan bir anlayışa sahibiz. 1025’te Selçuklu hanedanlarından Tuğrul Bey’den aldığımız geleneğimizi yaşatarak gelecek nesillere ulaştırmak istiyoruz. Düğün yapan ailelerin davetlerine katılarak bizim en önemli kutsallarımız olan Kuran-ı Kerim ve şanlı Türk Bayrağımızı vererek, evlenen genç çiftlere bu iki değeri yaşamaları ve dünyaya gelecek evlatlarına da aynı şekilde iki büyük değeri aşılamalarını tembih ediyoruz. Genç çiftimize şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum. ‘’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.