Mehmet Güler’den Dünya Çevre Günü Mesajı

Politika 05.06.2020 - 21:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3075+ kez okundu.
 

Mehmet Güler’den Dünya Çevre Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Ülkemizde ve dünyada insanlarda çevre bilincinin oluşturulabilmesi ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirilebilmesi amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Dünya Çevre Günü’nün önemine değinen Güler “İçerisinde yaşadığımız doğa teknolojik gelişmeler ve doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi gibi nedenlerle büyük zarar görmüştür. Buna bağlı olarak da tüm dünya küresel ısınma, kuraklık ve biyolojik çeşitliliğin azalması gibi ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmıştır. Sağlıklı çevre ve sağlıklı toplum olmadıktan sonra ekonomik zenginliğin hiçbir önemi yoktur. Dünyadaki hiçbir zenginlik, bir nefes sıhhatten daha değerli değildir” dedi. Mesajında ayrıca ülkemizin yer şekilleri, dağları, akarsuları ile ormanın bozkıra, bozkırın denize yakınlığıyla olağanüstü, yeryüzünde başka bir yerde görülmeyen bir çevre çeşitliliğine sahip olduğu belirten Güler “Üzerinde yaşadığımız topraklar gelecek nesillere devredeceğimiz bir emanettir. Bu emaneti kirlenmeden korumak ve gelecek kuşaklara aldığımızdan daha iyi bir şekilde devretmek hepimizin en başta görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle,  ‘Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, sağlıklı bir gelecek, temiz bir çevre ve mutlu günler diliyorum” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Ülkemizde ve dünyada insanlarda çevre bilincinin oluşturulabilmesi ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirilebilmesi amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Dünya Çevre Günü’nün önemine değinen Güler “İçerisinde yaşadığımız doğa teknolojik gelişmeler ve doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi gibi nedenlerle büyük zarar görmüştür. Buna bağlı olarak da tüm dünya küresel ısınma, kuraklık ve biyolojik çeşitliliğin azalması gibi ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmıştır. Sağlıklı çevre ve sağlıklı toplum olmadıktan sonra ekonomik zenginliğin hiçbir önemi yoktur. Dünyadaki hiçbir zenginlik, bir nefes sıhhatten daha değerli değildir” dedi.

Mesajında ayrıca ülkemizin yer şekilleri, dağları, akarsuları ile ormanın bozkıra, bozkırın denize yakınlığıyla olağanüstü, yeryüzünde başka bir yerde görülmeyen bir çevre çeşitliliğine sahip olduğu belirten Güler “Üzerinde yaşadığımız topraklar gelecek nesillere devredeceğimiz bir emanettir. Bu emaneti kirlenmeden korumak ve gelecek kuşaklara aldığımızdan daha iyi bir şekilde devretmek hepimizin en başta görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle,  ‘Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, sağlıklı bir gelecek, temiz bir çevre ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.