Mehmet Güler’den Faaliyetlerimiz Devam Ediyor

Asayiş 09.09.2020 - 20:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2011+ kez okundu.
 

Mehmet Güler’den Faaliyetlerimiz Devam Ediyor

Çin İşadamları Derneği ve Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) başkanı Mehmet Güler Faaliyetlerimiz devam ediyor.
Güler, yaptığı açıklamada, "Pandemi süreci boyunca bir araya gelemesekde her iki derneğimiz adına hizmetlerimiz devam ediyor. Çin işadamlarıyla görüşmeler halindeyiz yeni projelerle çok yakında Çin-Antalya arası iş bağını kuruyoruz inşallah. ES26DER olarakta en yakın zamanda Eskişehirli hemşerilerimle bir araya gelebileceğimiz etkinlik planları yapıyoruz. Derneğimiz olarak kültürel ve sosyal desteklerle hizmet edeceğiz. Pandemi sürecini yakinen takip ediyoruz. Hemşerilerimizle irtibat halindeyiz. Çok şükür herhangi bir üyemiz ve hemşerimizden üzücü bir haber almadık. Tüm üyelerimizin yanındayız” dedi
Çin İşadamları Derneği ve Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) başkanı Mehmet Güler Faaliyetlerimiz devam ediyor.

Güler, yaptığı açıklamada, "Pandemi süreci boyunca bir araya gelemesekde her iki derneğimiz adına hizmetlerimiz devam ediyor. Çin işadamlarıyla görüşmeler halindeyiz yeni projelerle çok yakında Çin-Antalya arası iş bağını kuruyoruz inşallah.

ES26DER olarakta en yakın zamanda Eskişehirli hemşerilerimle bir araya gelebileceğimiz etkinlik planları yapıyoruz. Derneğimiz olarak kültürel ve sosyal desteklerle hizmet edeceğiz. Pandemi sürecini yakinen takip ediyoruz. Hemşerilerimizle irtibat halindeyiz. Çok şükür herhangi bir üyemiz ve hemşerimizden üzücü bir haber almadık. Tüm üyelerimizin yanındayız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.