Mehmet Güler’den Kurban Bayramı Mesajı

Politika 30.07.2020 - 14:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1875+ kez okundu.
 

Mehmet Güler’den Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler mesajında, ”Bayramlar birlik ve beraberlik bağlarının güçlendiği nadide zamanlardır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Kurban Bayramı’nın, ülkemizin geçirdiği zor günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram olmasını temenni eder, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler mesajında, ”Bayramlar birlik ve beraberlik bağlarının güçlendiği nadide zamanlardır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Kurban Bayramı’nın, ülkemizin geçirdiği zor günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram olmasını temenni eder, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.