Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Politika 14.06.2020 - 18:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1994+ kez okundu.
 

Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında görevlerini üstün vazife anlayışıyla, layıkıyla yerine getirdiklerini vurguladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Vatandaşlarımızın her daim güven ve huzur içerisinde yaşamasına büyük katkı sağlayan, görevlerini layıkıyla yerine getiren kahraman Jandarma Teşkilatı’nın üstlendikleri zorlu görevi her zaman başarıyla sürdüreceklerine inancım sonsuz. Jandarma Teşkilatımız, komutan ve her kademedeki personeli ile ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlamaktadır. Üstün vazife anlayışıyla kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olan Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş yıl dönümünü kutlarken, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyorum. Sorumluluklarının bilincinde, görevlerini yerine getiren teşkilat mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında görevlerini üstün vazife anlayışıyla, layıkıyla yerine getirdiklerini vurguladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Vatandaşlarımızın her daim güven ve huzur içerisinde yaşamasına büyük katkı sağlayan, görevlerini layıkıyla yerine getiren kahraman Jandarma Teşkilatı’nın üstlendikleri zorlu görevi her zaman başarıyla sürdüreceklerine inancım sonsuz. Jandarma Teşkilatımız, komutan ve her kademedeki personeli ile ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlamaktadır. Üstün vazife anlayışıyla kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olan Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş yıl dönümünü kutlarken, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyorum. Sorumluluklarının bilincinde, görevlerini yerine getiren teşkilat mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.