Mehmet İren’den Yeni Yıl Mesajı

Politika 30.12.2021 - 20:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2956+ kez okundu.
 

Mehmet İren’den Yeni Yıl Mesajı

Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet İren yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet İren yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. İren mesajında, 2022 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken “2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2022 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, barış ve huzura kavuşmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun…” ifadelerini kullandı.
Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet İren yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet İren yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İren mesajında, 2022 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken
“2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2022 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.