Mehmet Murat Ulucan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Asayiş 25.07.2019 - 21:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2690+ kez okundu.
 

Mehmet Murat Ulucan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Anayasanın, kanunların ve evrensel hukuk normlarının belirlediği ölçüler içerisinde; kişisel hak ve özgürlüklerle, millî menfaatleri temel alarak, basın etik ilkeleri çerçevesinde; özgürlük, tarafsızlık, ve objektiflikten taviz vermeden çalışmalarını yürüten bir basının varlığı demokratik toplumların en önemli güvencelerinden birisidir. Türk basını; tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir. Nitekim yakın tarihte bundan 3 yıl önce 15 Temmuz 2016’da meydana gelen hain darbe girişimi sırasında milli bir duruş sergileyen, halkın ve demokratik toplum  düzeninin, halkın iradesinin yanında duran Türk Basını’na tüm dünya şahit olmuştur. Basında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümünde, sorumlu gazetecilik anlayışıyla görevlerini en güzel şekilde yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’’ nı kutlar, görevlerinde başarılar diler,

Anayasanın, kanunların ve evrensel hukuk normlarının belirlediği ölçüler içerisinde; kişisel hak ve özgürlüklerle, millî menfaatleri temel alarak, basın etik ilkeleri çerçevesinde; özgürlük, tarafsızlık, ve objektiflikten taviz vermeden çalışmalarını yürüten bir basının varlığı demokratik toplumların en önemli güvencelerinden birisidir.

Türk basını; tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir. Nitekim yakın tarihte bundan 3 yıl önce 15 Temmuz 2016’da meydana gelen hain darbe girişimi sırasında milli bir duruş sergileyen, halkın ve demokratik toplum  düzeninin, halkın iradesinin yanında duran Türk Basını’na tüm dünya şahit olmuştur.

Basında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümünde, sorumlu gazetecilik anlayışıyla görevlerini en güzel şekilde yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’’ nı kutlar, görevlerinde başarılar diler,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.