Meltem Yolu Trafiğe Açıldı

Belediyeler 30.07.2020 - 21:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3108+ kez okundu.
 

Meltem Yolu Trafiğe Açıldı

3. Etap Raylı Sistem çalışmaları aralıksız devam ediyor
Antalya Büyükşehir Belediyesinin 3.Etap Raylı Sistem çalışmaları hızla devam ediyor. Varsak’ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine bağlayacak olan projede Meltem Caddesinden Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağına kadar raylar döşendi. Asfalt çalışmalarının ardından Meltem yolu trafiğe açıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen 3. Etap Raylı Sistem projesinde çalışmalar Otogar, Dumlupınar Bulvarı, Tıp Fakültesi, Üniversite, Meltem, Hastane ve Falez Kavşağı bölgelerinde yoğunlaşmış durumda. Meltem Bulvarında ray döşeme çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Üniversite kavşağından Hastane kavşağına kadar olan kısımda da ray döşeme çalışmaları bitti. Meltem Durağı, Meltem Camiinin hemen ilerisinde orta platform şeklinde inşaa edilirken, katener direkleri de Meltem durağına kadar dikildi. MELTEM TRAFİĞE AÇILDI Akdeniz Üniversitesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağına kadar olan kısmın asfalt çalışmaları tamamlandı. Soğuk yol çizgi boyaları yapıldı ve yol trafiğe açıldı. Hastane Kavşağının olduğu kısımda ise asfaltlama çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin olduğu Tarık Akıltopu Caddesinde ise kazı çalışmaları sürüyor. Hastane önünde bir adet hemzemin durak yer alacak.
3. Etap Raylı Sistem çalışmaları aralıksız devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 3.Etap Raylı Sistem çalışmaları hızla devam ediyor. Varsak’ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine bağlayacak olan projede Meltem Caddesinden Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağına kadar raylar döşendi. Asfalt çalışmalarının ardından Meltem yolu trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen 3. Etap Raylı Sistem projesinde çalışmalar Otogar, Dumlupınar Bulvarı, Tıp Fakültesi, Üniversite, Meltem, Hastane ve Falez Kavşağı bölgelerinde yoğunlaşmış durumda. Meltem Bulvarında ray döşeme çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Üniversite kavşağından Hastane kavşağına kadar olan kısımda da ray döşeme çalışmaları bitti. Meltem Durağı, Meltem Camiinin hemen ilerisinde orta platform şeklinde inşaa edilirken, katener direkleri de Meltem durağına kadar dikildi.

MELTEM TRAFİĞE AÇILDI

Akdeniz Üniversitesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağına kadar olan kısmın asfalt çalışmaları tamamlandı. Soğuk yol çizgi boyaları yapıldı ve yol trafiğe açıldı. Hastane Kavşağının olduğu kısımda ise asfaltlama çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin olduğu Tarık Akıltopu Caddesinde ise kazı çalışmaları sürüyor. Hastane önünde bir adet hemzemin durak yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.