Memleket Partisi Akseki İle İlk Kongresini Yaptı

Politika 13.07.2021 - 22:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3106+ kez okundu.
 

Memleket Partisi Akseki İle İlk Kongresini Yaptı

Memleket Partisi Antalya İli Akseki İlçesi 1.Olağan Genel kurulu yapıldı.
Covid - 19 tedbirlerine uyarak düzenlenen kongreye, Memleket partisi İl başkanı Hüseyin Baraner, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi İl Sekreteri Mutlu Çepni, Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ufuk Gezgin, Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Şefika Aygüneş, Memleket Partisi Örgütten Sorumlu Ömür Kahyaoğlu, Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner, Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı, Hasan Öder, Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet İnan ve diğer misafirler katıldı. Kongre gündemin okunup oylanarak kabul edilmesi ile açıldı. Ardından saygı duruşu yapıldı ve kongre divan başkanı ile yedek üyelerin seçimi ile devam etti. Buna göre kongre divan Başkanlığına Ufuk Gezgin, seçildi. Divan başkanının saygı duruşunu yaptırmasının ardından Memleket Partisi Akseki İlçe Başkanı Mustafa Kavasoğlu bir konuşmada "Kongremize iştirak ederek bizleri onurlandıran delege ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner, Kongre sonrası yaptığı konuşmada: "Kongremize iştirak ederek bizleri onurlandıran delege ve üyelerimize teşekkürler ederim. Kongre'de İlçe Başkanı olarak seçilen İlçe Başkanımız Mustafa Kavasoğlu ve çalışma arkadaşlarına başarılar ve muvaffakiyetler dilerim. Ülkemiz, Antalya ve Akseki için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Yapılan seçim sonucunda Akseki ilçe Yönetim Kurulu başkanlığına Mustafa Kavasoğlu Yönetim Kurulu üyeliklerine de, Turgay Aslan, Ümmühan Baştuğ, -Sinan Kabaoğlu, Ali Kızılkaya, Osman lafçı, Suat Mendeş, Mevlüt Mıstık, Kemal Şimşek, Hüseyin Yılmaz, Kasım Yılmaz seçildiler
Memleket Partisi Antalya İli Akseki İlçesi 1.Olağan Genel kurulu yapıldı.

Covid - 19 tedbirlerine uyarak düzenlenen kongreye, Memleket partisi İl başkanı Hüseyin Baraner, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi İl Sekreteri Mutlu Çepni, Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ufuk Gezgin, Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Şefika Aygüneş, Memleket Partisi Örgütten Sorumlu Ömür Kahyaoğlu, Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner, Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı, Hasan Öder, Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet İnan ve diğer misafirler katıldı.

Kongre gündemin okunup oylanarak kabul edilmesi ile açıldı. Ardından saygı duruşu yapıldı ve kongre divan başkanı ile yedek üyelerin seçimi ile devam etti.

Buna göre kongre divan Başkanlığına Ufuk Gezgin, seçildi. Divan başkanının saygı duruşunu yaptırmasının ardından Memleket Partisi Akseki İlçe Başkanı Mustafa Kavasoğlu bir konuşmada "Kongremize iştirak ederek bizleri onurlandıran delege ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner, Kongre sonrası yaptığı konuşmada:

"Kongremize iştirak ederek bizleri onurlandıran delege ve üyelerimize teşekkürler ederim. Kongre'de İlçe Başkanı olarak seçilen İlçe Başkanımız Mustafa Kavasoğlu ve çalışma arkadaşlarına başarılar ve muvaffakiyetler dilerim. Ülkemiz, Antalya ve Akseki için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yapılan seçim sonucunda Akseki ilçe Yönetim Kurulu başkanlığına Mustafa Kavasoğlu Yönetim Kurulu üyeliklerine de, Turgay Aslan, Ümmühan Baştuğ, -Sinan Kabaoğlu, Ali Kızılkaya, Osman lafçı, Suat Mendeş, Mevlüt Mıstık, Kemal Şimşek, Hüseyin Yılmaz, Kasım Yılmaz seçildiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.