Memleket Partisi Konyaaltı Kongresini Yaptı

Politika 16.07.2021 - 21:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2925+ kez okundu.
 

Memleket Partisi Konyaaltı Kongresini Yaptı

Muharrem İnce tarafından kurulan ve Konyaaltı’nda yapılanmasını tamamlayan Memleket Partisi 1. Olağan kongresini yaptı. Düğün salonunda yapılan oylamada üyelerin tamamının oyunu alan Elçin Güner Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı oldu. Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner ’in katılımıyla yapılan kongre üyelerin katılımıyla yapıldı. Yapılan oylamanın ardından  delegenin  tamamını oylarını alan Elçin Güner  Memleket Partisi Antalya- Konyaaltı İlçe Başkanı  oldu. Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner kongrenin ardından yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Memleket partisi Konyaaltı ilçe teşkilatı olarak ilk kongremizi yapmış bulunmaktayız. Öncelikle bu kongrenin tüm Konyaaltı halkına Türkiye adına hayırlı olmasını diliyorum. Konyaaltı'da yapılan her hizmetin her işin takipçisi olacağımızdan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Bu nedenle yola çıkmış olduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Konyaaltı'da çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin de dediği gibi başaracağız!" Memleket Partisi Antalya Konyaaltı İlçe Yönetimi Selda Demirel, Aylin Zorbozan, Osman Aksoy, Mustafa Şişek, Zafer Dağ, Bülent Emral, Hasan Basri Özeken, Tarık Kocatepe, Ayşegül Yıldırım, Bahtiyar Eraslan, Doğukan Durak, Cumhur Burnazoğlu, Beyhan Demir, Turgay Tosun, Nazlı Arın, Engin Dirik ‘den oluşuyor.

Muharrem İnce tarafından kurulan ve Konyaaltı’nda yapılanmasını tamamlayan Memleket Partisi 1. Olağan kongresini yaptı. Düğün salonunda yapılan oylamada üyelerin tamamının oyunu alan Elçin Güner Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı oldu.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner ’in katılımıyla yapılan kongre üyelerin katılımıyla yapıldı. Yapılan oylamanın ardından  delegenin  tamamını oylarını alan Elçin Güner  Memleket Partisi Antalya- Konyaaltı İlçe Başkanı  oldu.

Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner kongrenin ardından yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Memleket partisi Konyaaltı ilçe teşkilatı olarak ilk kongremizi yapmış bulunmaktayız. Öncelikle bu kongrenin tüm Konyaaltı halkına Türkiye adına hayırlı olmasını diliyorum. Konyaaltı'da yapılan her hizmetin her işin takipçisi olacağımızdan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Bu nedenle yola çıkmış olduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Konyaaltı'da çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin de dediği gibi başaracağız!"

Memleket Partisi Antalya Konyaaltı İlçe Yönetimi Selda Demirel, Aylin Zorbozan, Osman Aksoy, Mustafa Şişek, Zafer Dağ, Bülent Emral, Hasan Basri Özeken, Tarık Kocatepe, Ayşegül Yıldırım, Bahtiyar Eraslan, Doğukan Durak, Cumhur Burnazoğlu, Beyhan Demir, Turgay Tosun, Nazlı Arın, Engin Dirik ‘den oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.