Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya’dan ‘Anneler Günü’ Mesajı

Asayiş 07.05.2021 - 19:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1694+ kez okundu.
 

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya’dan ‘Anneler Günü’ Mesajı

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada “Annelik en yüce duyguların başında gelir.
Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada “Annelik en yüce duyguların başında gelir. Karşılıksız sevgisini, güvenini hissettiğimiz, dokunmaya, bakmaya kıyamayan, her an yanımızda olan, ilk gülümsediğimiz, yanında huzur bulduğumuz annelerimiz; bizi hayata hazırlayıp ilk konuşma dilimizi, toplumsal yaşama ayak uydurabilmemizi, davranış biçimimizi ve karşılıksız sevginin ne demek olduğunu öğretmiştir” dedi. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel gününü kutladıklarını dile getiren Başkan Hisarkaya, anneliğin en yüce duyguların başında geldiğini belirterek, başımıza bir şey geldiğinde veya üzüldüğümüzde kendini hiçbir çıkar beklemeden ateşe atan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimize vurgu yaptı. Yaşımız ne olursa olsun, her zaman olduğu gibi “Bu hayata bizleri hazırlayan, ilk öğretmenimiz, ilk arkadaşımız, bizi anlayan tek insan olan annemizin sevgisine her zaman muhtaç olduğumuzu” anlatan Başkan Ünal Hisarkaya, “Biz biliyoruz ki ne zaman canımız yansa, ne zaman yolda çıkmaza girsek ilk başvurduğumuz yanımızda olmasının yettiği tek yegane varlıktır. Kıymetini hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz başımızın tacıdır. Peygamber efendimizin hadisinde bahsettiği gibi  “Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Çünkü annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içinde (tamamlanır) . Bu nedenle ‘hem Bana, hem anne ve babana şükret ki, dönüş yalnız Banadır.’ (Şükür mü, nankörlük mü yaptığınızın hesabı sorulacaktır.)” şeklinde konuştu. Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Belki kimimiz bugünü hüzünlü geçiriyoruz. Anneleri yanında olmayan ama dualarını ve sevgisini yanında hisseden, annesini hiç görmemiş bütün çocuklara, çocuğunu kaybetmiş annelerimize ve çocuğunu bu vatan uğrana kaybeden şehit annelerimizin hüznünü bütün yüreğimle paylaşıyorum. Allah’tan sabır ve rahmet diliyorum. Annelerimize, anne adaylarımıza, biyolojik olmasa da bizi büyüten, kendini anne hisseden bütün annelerimiz unutmayalım ki bu topluma yetiştirdiğiniz tüm çocuklar sizin eseriniz onlara yol gösterici, topluma ve insanlığa daha yakışır duyarlı evlatlar yetiştirdiğinizi ve yetiştireceğinizi temenni ediyorum. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere, yüreğindeki sınırsız sevgi ve şevkat olan bütün annelerin ve büyük bir heyecan içinde evladını kucağına almayı bekleyen anne adaylarının anneler gününü kutluyorum. Annelerimizin kıymetini bir gün değil her gün bilmek ümidi ile…” ifadelerine yer verdi.
Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada “Annelik en yüce duyguların başında gelir.

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada “Annelik en yüce duyguların başında gelir. Karşılıksız sevgisini, güvenini hissettiğimiz, dokunmaya, bakmaya kıyamayan, her an yanımızda olan, ilk gülümsediğimiz, yanında huzur bulduğumuz annelerimiz; bizi hayata hazırlayıp ilk konuşma dilimizi, toplumsal yaşama ayak uydurabilmemizi, davranış biçimimizi ve karşılıksız sevginin ne demek olduğunu öğretmiştir” dedi.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel gününü kutladıklarını dile getiren Başkan Hisarkaya, anneliğin en yüce duyguların başında geldiğini belirterek, başımıza bir şey geldiğinde veya üzüldüğümüzde kendini hiçbir çıkar beklemeden ateşe atan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimize vurgu yaptı.

Yaşımız ne olursa olsun, her zaman olduğu gibi “Bu hayata bizleri hazırlayan, ilk öğretmenimiz, ilk arkadaşımız, bizi anlayan tek insan olan annemizin sevgisine her zaman muhtaç olduğumuzu” anlatan Başkan Ünal Hisarkaya, “Biz biliyoruz ki ne zaman canımız yansa, ne zaman yolda çıkmaza girsek ilk başvurduğumuz yanımızda olmasının yettiği tek yegane varlıktır. Kıymetini hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz başımızın tacıdır. Peygamber efendimizin hadisinde bahsettiği gibi  “Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Çünkü annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içinde (tamamlanır) . Bu nedenle ‘hem Bana, hem anne ve babana şükret ki, dönüş yalnız Banadır.’ (Şükür mü, nankörlük mü yaptığınızın hesabı sorulacaktır.)” şeklinde konuştu.

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Belki kimimiz bugünü hüzünlü geçiriyoruz. Anneleri yanında olmayan ama dualarını ve sevgisini yanında hisseden, annesini hiç görmemiş bütün çocuklara, çocuğunu kaybetmiş annelerimize ve çocuğunu bu vatan uğrana kaybeden şehit annelerimizin hüznünü bütün yüreğimle paylaşıyorum. Allah’tan sabır ve rahmet diliyorum. Annelerimize, anne adaylarımıza, biyolojik olmasa da bizi büyüten, kendini anne hisseden bütün annelerimiz unutmayalım ki bu topluma yetiştirdiğiniz tüm çocuklar sizin eseriniz onlara yol gösterici, topluma ve insanlığa daha yakışır duyarlı evlatlar yetiştirdiğinizi ve yetiştireceğinizi temenni ediyorum. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere, yüreğindeki sınırsız sevgi ve şevkat olan bütün annelerin ve büyük bir heyecan içinde evladını kucağına almayı bekleyen anne adaylarının anneler gününü kutluyorum. Annelerimizin kıymetini bir gün değil her gün bilmek ümidi ile…” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.