Menderes Başkan, Çiftçi Dostu Belediyecilik Anlayışını Yönetim Bilimine Kazandırdı

Politika 21.03.2019 - 19:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2447+ kez okundu.
 

Menderes Başkan, Çiftçi Dostu Belediyecilik Anlayışını Yönetim Bilimine Kazandırdı

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Aksu ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı Aksu Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel için destek istedi.
AKSU'DA 30 YILLIK MÜLKİYET  SORUNUNLARINI  ÇÖZDÜK  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Aksu ilçesinde Mahalle toplantılarına katıldı ve vatandaşlara hitap etti. Yoğun ve coşkulu katılımın olduğu programlarda konuşan Atay Uslu,  Aksu İlçesinin Ak Parti Belediyeciliği ile yıllardır çözülemeyen sorunları çözüldü, büyük yatırımlara kavuştu. Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: "Başkanlarımız Halil Şahin ve  Menderes Türel  ile Aksu tarihinin en büyük yatırımlarını aldı.  İnsana hizmeti esas alan kadrolarımız var.  Vizyon sahibi, proje sahibi, eser üreten başkanlarımız var. Antalya sevdalısı Milletvekillerimiz var.  Antalyalı Dışişleri Bakanımız var. İşte bu kadro 30 yıllık Atatürk Mahallesi sorununu çözdü, Altıntaş-Güzelyurt mülkiyet sorununu çözdü. Bu alanlar için TBMM'de özel kanun çıkarttık. İşimiz insana hizmet. Ankara desteği olmayan hiç bir belediye başkanı bu sorunları çözemez. Bu işler ekip işi, kadro İşi. işte bu ekip Aksu'ya raylı sistem yaptı, işte bu ekip, Aksu'ya hastane, hükümet konağı gibi yatırımlar kazandırdı kazandırmaya devam edecek. Milletimize güveniyoruz. Destek sizden hizmet Menderes Türel'den ve Halil Şahin'den. " ÇİFTÇİMİZİN YANINDA OLMAK GÖREVİMİZ, ÖDEVİMİZ, SORUMLUKUĞUMUZ... Milletvekili Atay Uslu her zaman çiftçinin yanında olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: "sorun varsa biz çözeriz. Biz çiftçi çocuğuyuz, eli nasırlı çiftçimizin fedakarlığını biliriz. Her zaman çiftçimin yanındayız. Menderes Türel ile Çiftçi Dostu Belediyecilik anlayışını yönetim bilimine kazandırdık. Menderes Başkanımızın Çiftçi paketi ile çiftçimizin yüzü gülüyor. Pazar ihtiyacı olunca da, Afet olunca da çiftçimizin yanındayız. Son afetlerden sonra ilimize 20 milyon TL'lik yardım kararı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı ve bu hafta dağıtıma başladı. 4 milyon 702 bin Liralık kısmını da Aksu'da afetten etkilenen çiftçilerimize dağıtıyoruz. Çiftçimizin yanında olmak ödevimiz, görevimiz, sorumluluğumuz."
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Aksu ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı Aksu Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel için destek istedi.

AKSU'DA 30 YILLIK MÜLKİYET  SORUNUNLARINI  ÇÖZDÜK 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Aksu ilçesinde Mahalle toplantılarına katıldı ve vatandaşlara hitap etti. Yoğun ve coşkulu katılımın olduğu programlarda konuşan Atay Uslu,  Aksu İlçesinin Ak Parti Belediyeciliği ile yıllardır çözülemeyen sorunları çözüldü, büyük yatırımlara kavuştu. Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: "Başkanlarımız Halil Şahin ve  Menderes Türel  ile Aksu tarihinin en büyük yatırımlarını aldı.  İnsana hizmeti esas alan kadrolarımız var.  Vizyon sahibi, proje sahibi, eser üreten başkanlarımız var. Antalya sevdalısı Milletvekillerimiz var.  Antalyalı Dışişleri Bakanımız var. İşte bu kadro 30 yıllık Atatürk Mahallesi sorununu çözdü, Altıntaş-Güzelyurt mülkiyet sorununu çözdü. Bu alanlar için TBMM'de özel kanun çıkarttık. İşimiz insana hizmet. Ankara desteği olmayan hiç bir belediye başkanı bu sorunları çözemez. Bu işler ekip işi, kadro İşi. işte bu ekip Aksu'ya raylı sistem yaptı, işte bu ekip, Aksu'ya hastane, hükümet konağı gibi yatırımlar kazandırdı kazandırmaya devam edecek. Milletimize güveniyoruz. Destek sizden hizmet Menderes Türel'den ve Halil Şahin'den. "

ÇİFTÇİMİZİN YANINDA OLMAK GÖREVİMİZ, ÖDEVİMİZ, SORUMLUKUĞUMUZ...

Milletvekili Atay Uslu her zaman çiftçinin yanında olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: "sorun varsa biz çözeriz. Biz çiftçi çocuğuyuz, eli nasırlı çiftçimizin fedakarlığını biliriz. Her zaman çiftçimin yanındayız. Menderes Türel ile Çiftçi Dostu Belediyecilik anlayışını yönetim bilimine kazandırdık. Menderes Başkanımızın Çiftçi paketi ile çiftçimizin yüzü gülüyor. Pazar ihtiyacı olunca da, Afet olunca da çiftçimizin yanındayız. Son afetlerden sonra ilimize 20 milyon TL'lik yardım kararı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı ve bu hafta dağıtıma başladı. 4 milyon 702 bin Liralık kısmını da Aksu'da afetten etkilenen çiftçilerimize dağıtıyoruz. Çiftçimizin yanında olmak ödevimiz, görevimiz, sorumluluğumuz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.