Menderes Türel’in Acı Günü

Gündem 22.06.2019 - 21:01, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2011+ kez okundu.
 

Menderes Türel’in Acı Günü

Eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in annesi Serçin İnci Türel (81), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in Annesi 4,5 aydır rahatsızlığı nedeniyle Medical Park Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Tedavi Gören Serçin İnci Türel, bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Serçin İnci Türel'in cenazesi, Pazar günü (yarın) ikindi vakti Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazın ardından Uncalı Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek. Serçin İnci Türel'e www.antalyahabertakip.com ailesi olarak Allahtan Rahmet ve Menderes Türel ve Ailesi, ne başsağlığı dileriz. 
Eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in annesi Serçin İnci Türel (81), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in Annesi 4,5 aydır rahatsızlığı nedeniyle Medical Park Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Tedavi Gören Serçin İnci Türel, bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Serçin İnci Türel'in cenazesi, Pazar günü (yarın) ikindi vakti Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazın ardından Uncalı Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

Serçin İnci Türel'e www.antalyahabertakip.com ailesi olarak Allahtan Rahmet ve Menderes Türel ve Ailesi, ne başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.