Mesleki Eğitimlerini Başarıyla Tamamlayan Kursiyerlerle Sertifikaları Aldı

Asayiş 03.07.2019 - 00:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2033+ kez okundu.
 

Mesleki Eğitimlerini Başarıyla Tamamlayan Kursiyerlerle Sertifikaları Aldı

İlimizde suça sürüklenen risk altında bulunan çocukların, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, risk faktörlerinin belirlenmesi, (aileleri ve çevresel etkenleri), belirlenen bu nedenlere çözüm önerisi getirilerek, çocukları bekleyen tehlikelerden korumak ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmak düşüncesiyle, mesleki beceri ve iş imkânı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amaçlanmıştır. Bu kapsamda, geleneksel Türk Sanatlarının geçmişten geleceğe taşınması ve tanıtılması amacıyla nakış, deri, seramik, ebru, kuyumculuk, mutfak, bez bebek, minyatür, cam füzyon, çarpana dokuma ve Türk İslam Sanatı gibi 16 alanda “Her Ustaya Bir Çırak” sloganıyla “Geçmişimiz Geleceğimizin Ellerinde Canlanıyor” isimli projeli çalışma başlatılmıştır. Projemize, başta Antalya Valiliğimiz olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü destek vermiştir. 17 Nisan 2019 tarihinde başlatılan ve 01.07.2019 tarihinde tamamlanan kurslarımıza katılan ve mesleki eğitim kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklarımıza  sertifikaları  verilmiştir.

İlimizde suça sürüklenen risk altında bulunan çocukların, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, risk faktörlerinin belirlenmesi, (aileleri ve çevresel etkenleri), belirlenen bu nedenlere çözüm önerisi getirilerek, çocukları bekleyen tehlikelerden korumak ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmak düşüncesiyle, mesleki beceri ve iş imkânı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda, geleneksel Türk Sanatlarının geçmişten geleceğe taşınması ve tanıtılması amacıyla nakış, deri, seramik, ebru, kuyumculuk, mutfak, bez bebek, minyatür, cam füzyon, çarpana dokuma ve Türk İslam Sanatı gibi 16 alanda “Her Ustaya Bir Çırak” sloganıyla “Geçmişimiz Geleceğimizin Ellerinde Canlanıyor” isimli projeli çalışma başlatılmıştır.

Projemize, başta Antalya Valiliğimiz olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü destek vermiştir.

17 Nisan 2019 tarihinde başlatılan ve 01.07.2019 tarihinde tamamlanan kurslarımıza katılan ve mesleki eğitim kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklarımıza  sertifikaları  verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.