Mete Gazoz’dan Çifte Şampiyonluk

Spor 10.07.2019 - 20:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2224+ kez okundu.
 

Mete Gazoz’dan Çifte Şampiyonluk

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 3.Sınıf öğrencisi Milli Sporcu, Okçuluk Dünya ve Avrupa rekortmeni Mete Gazoz’dan bu kez de çifte şampiyonluk.
Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen Dünya Okçuluk Kupasında şampiyon olan Erkek Milli Takımımızda yer alan Mete Gazoz, bireysel yarışmalarda da bir kez daha Dünya Kupası Şampiyonu olarak çifte şampiyonluk yaşadı. Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen organizasyonda milli sporcu Mete Gazoz, erkekler klasik yay finalinde Güney Koreli Bae Jaehyeon’ı 6-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Milli okçu, geçen yıl yine Berlin'de yapılan 4. ayak yarışmalarında da altın madalya elde etmişti. Bu yıl bireysel olarak şampiyon olmanın yanı sıra takım olarak da şampiyon olmanın mutluluğunu birlikte yaşayan Mete Gazoz hem Ülkemizi, hem Akdeniz Üniversitesi’ni hem de sevenlerini gururlandırdı.
Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 3.Sınıf öğrencisi Milli Sporcu, Okçuluk Dünya ve Avrupa rekortmeni Mete Gazoz’dan bu kez de çifte şampiyonluk.

Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen Dünya Okçuluk Kupasında şampiyon olan Erkek Milli Takımımızda yer alan Mete Gazoz, bireysel yarışmalarda da bir kez daha Dünya Kupası Şampiyonu olarak çifte şampiyonluk yaşadı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen organizasyonda milli sporcu Mete Gazoz, erkekler klasik yay finalinde Güney Koreli Bae Jaehyeon’ı 6-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Milli okçu, geçen yıl yine Berlin'de yapılan 4. ayak yarışmalarında da altın madalya elde etmişti.

Bu yıl bireysel olarak şampiyon olmanın yanı sıra takım olarak da şampiyon olmanın mutluluğunu birlikte yaşayan Mete Gazoz hem Ülkemizi, hem Akdeniz Üniversitesi’ni hem de sevenlerini gururlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.