Milletvekili Atay Uslu İtalya’da

Politika 21.11.2021 - 19:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2584+ kez okundu.
 

Milletvekili Atay Uslu İtalya’da

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Akdeniz Parlamenterler Asamblesi (Akdeniz-PA) toplantısı için İtalya’nın Başkenti Roma’da.
Atay Uslu: Roma’da Gündemimiz Göç, Güvenlik, Kalkınma, İklim.  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Akdeniz Parlamenterler Asamblesi (Akdeniz-PA) toplantısı için İtalya’nın Başkenti Roma’da. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'nın kadına yönelik şiddetin önlenmesi için hayata geçirdiği KADES uygulaması, Akdeniz Parlamenterler Asamblesi (Akdeniz-PA) Genel Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.  KADES UYGULAMASINA ÖDÜL  “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ulusal yardım hatları ve akıllı telefon uygulamalarıyla aile içi şiddetle mücadele" kapsamında KADES uygulamasına  layık görülen ödül İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya İtalyan Parlementosunda düzenlenen törenle takdim edildi.  İtalyan Parlamentosunda düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil ile Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Ömer Gücük katıldı. AKDENİZ-PA GENEL KURULUNDAN TÜRKİYE’YE ÖDÜL.  Milletvekili Atay Uslu  “Uluslararası işbirliklerin ve parlementer diplomasinin önemini biliyor ve  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akdeniz-Pa Akdeniz’in  kuzeyinde ve güneyindeki 20’den fazla ülkenin 100’den fazla parlementerinin üye olduğu uluslararası bir kuruluş.  İklim değişikliği, terör, göç, kalkınma,  ekonomik ilişkiler gibi konularda çalışmalar yapmak için Akdeniz Parlamenter Asamblesi’nin Türk delegasyonu olarak  İtalya’dayız.  Hem ikili görüşmeler  hem de Asamble toplantıları  şeklinde programlarımız oldu. Kadına şiddetin önlenmesi konusunda İçişleri Bakanlığımızın bir aplikasyonuna,   KADES uygulamasına ödül verilmesi  ve ödülün Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya takdimi törenlerine katıldık.  Başta Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere bu özel ve örnek uygulamada emeği geçenleri kutluyoruz. “  HIRVATİSTAN HEYETİ İLE GÖRÜŞME Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı Atay Uslu, Roma’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hırvatistan Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Sn. Davor Božinović arasındaki heyetler arası toplantıya katıldı. Toplantının gündemi Göç ve Güvenlik oluşturdu.
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Akdeniz Parlamenterler Asamblesi (Akdeniz-PA) toplantısı için İtalya’nın Başkenti Roma’da.

Atay Uslu: Roma’da Gündemimiz Göç, Güvenlik, Kalkınma, İklim. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Akdeniz Parlamenterler Asamblesi (Akdeniz-PA) toplantısı için İtalya’nın Başkenti Roma’da.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'nın kadına yönelik şiddetin önlenmesi için hayata geçirdiği KADES uygulaması, Akdeniz Parlamenterler Asamblesi (Akdeniz-PA) Genel Kurulu tarafından ödüle layık görüldü. 

KADES UYGULAMASINA ÖDÜL 

“Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ulusal yardım hatları ve akıllı telefon uygulamalarıyla aile içi şiddetle mücadele" kapsamında KADES uygulamasına  layık görülen ödül İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya İtalyan Parlementosunda düzenlenen törenle takdim edildi. 

İtalyan Parlamentosunda düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil ile Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Ömer Gücük katıldı.

AKDENİZ-PA GENEL KURULUNDAN TÜRKİYE’YE ÖDÜL. 

Milletvekili Atay Uslu  “Uluslararası işbirliklerin ve parlementer diplomasinin önemini biliyor ve  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akdeniz-Pa Akdeniz’in  kuzeyinde ve güneyindeki 20’den fazla ülkenin 100’den fazla parlementerinin üye olduğu uluslararası bir kuruluş. 

İklim değişikliği, terör, göç, kalkınma,  ekonomik ilişkiler gibi konularda çalışmalar yapmak için Akdeniz Parlamenter Asamblesi’nin Türk delegasyonu olarak  İtalya’dayız. 

Hem ikili görüşmeler  hem de Asamble toplantıları  şeklinde programlarımız oldu. Kadına şiddetin önlenmesi konusunda İçişleri Bakanlığımızın bir aplikasyonuna,   KADES uygulamasına ödül verilmesi  ve ödülün Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya takdimi törenlerine katıldık.  Başta Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere bu özel ve örnek uygulamada emeği geçenleri kutluyoruz. “ 

HIRVATİSTAN HEYETİ İLE GÖRÜŞME

Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı Atay Uslu, Roma’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hırvatistan Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Sn. Davor Božinović arasındaki heyetler arası toplantıya katıldı. Toplantının gündemi Göç ve Güvenlik oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.