Milletvekili Köse Aksu’yu Ziyaret Etti

Politika 07.03.2022 - 20:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3037+ kez okundu.
 

Milletvekili Köse Aksu’yu Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Aksu’da seraları zarar gören çiftçileri ziyaret etti.
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Aksu’da seraları zarar gören çiftçileri ziyaret etti. Öncesinde Aksu Belediyesine uğrayan Köse, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, ilçe teşkilatı, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Köse, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çiftçi ziyareti öncesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltı programına da uğrayan Köse, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner’in de yer aldığı etkinlikte bayanların kadınlar gününü kutladı. Başkan Şahin de partili bayanların kadınlar gününü kutlarken, programa katılanlara hediyeler verildi. Ardından Aksu’da seraları hortumdan ve fırtınadan hasar gören çiftçiler ziyaret edildi. Başkan Şahin hortum felaketinden zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletirken, Milletvekili Mustafa Köse üreticilerin mağduriyetinin giderilebilmesi için neler yapılabileceği hakkında istişarelerde bulundu.
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Aksu’da seraları zarar gören çiftçileri ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Aksu’da seraları zarar gören çiftçileri ziyaret etti.

Öncesinde Aksu Belediyesine uğrayan Köse, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, ilçe teşkilatı, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Köse, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çiftçi ziyareti öncesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltı programına da uğrayan Köse, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner’in de yer aldığı etkinlikte bayanların kadınlar gününü kutladı. Başkan Şahin de partili bayanların kadınlar gününü kutlarken, programa katılanlara hediyeler verildi.

Ardından Aksu’da seraları hortumdan ve fırtınadan hasar gören çiftçiler ziyaret edildi. Başkan Şahin hortum felaketinden zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletirken, Milletvekili Mustafa Köse üreticilerin mağduriyetinin giderilebilmesi için neler yapılabileceği hakkında istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.