Miniklerden Otizm Farkındalığı Sergisi

Belediyeler 24.04.2019 - 18:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2850+ kez okundu.
 

Miniklerden Otizm Farkındalığı Sergisi

Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu öğrencilerinin, 2 Nisan Otizm Farkındalık haftasında büyük özveri ve emekle yaptığı resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sergilendi.Toplum içinde Otizm farkındalığını artırmayı amaçlayan, öğretmen ve veli işbirliği ile Erasta AVM'de gerçekleştirilen resim sergisinin yanısıra atık materyallerden tasarlanan ve çevre bilincine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen defile de büyük ilgi topladı. Okul Müdürü Meltem Mutlucan Özdemir, öğrencilerin duyarlı bireyler olarak yetişmesi maksadıyla hem resim sergisini hem de defileyi gerçekleştirmekten onur duyduklarını belirtirken destek veren herkese teşekkür etti.  Özdemir, "Öncelikle bir okul öncesi öğretmeni olarak, en temelde kendimizi özel eğitim alanında yetiştirmek bir zorunluluk olarak önümüzde durmaktadır. Bu aynı zamanda, otizm farkındalığı sağlamanın yanında, iyi bir öğretmen olmamızı sağlayacak bir etkendir" dedi. Öte yandan Kepez İlçesi Habiblerde bulunan Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 1 Ağustos'ta, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcının, asker eşi Nurcan Karakaya'nın otomobille geçişi sırasında patlatılması sonrası şehit olan 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya bebeğin adına turizmci Tolga-Manolya Cömertoğlu çifti tarafından yaptırılmıştı.

Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu öğrencilerinin, 2 Nisan Otizm Farkındalık haftasında büyük özveri ve emekle yaptığı resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sergilendi.Toplum içinde Otizm farkındalığını artırmayı amaçlayan, öğretmen ve veli işbirliği ile Erasta AVM'de gerçekleştirilen resim sergisinin yanısıra atık materyallerden tasarlanan ve çevre bilincine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen defile de büyük ilgi topladı.

Okul Müdürü Meltem Mutlucan Özdemir, öğrencilerin duyarlı bireyler olarak yetişmesi maksadıyla hem resim sergisini hem de defileyi gerçekleştirmekten onur duyduklarını belirtirken destek veren herkese teşekkür etti.  Özdemir, "Öncelikle bir okul öncesi öğretmeni olarak, en temelde kendimizi özel eğitim alanında yetiştirmek bir zorunluluk olarak önümüzde durmaktadır. Bu aynı zamanda, otizm farkındalığı sağlamanın yanında, iyi bir öğretmen olmamızı sağlayacak bir etkendir" dedi.

Öte yandan Kepez İlçesi Habiblerde bulunan Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 1 Ağustos'ta, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcının, asker eşi Nurcan Karakaya'nın otomobille geçişi sırasında patlatılması sonrası şehit olan 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya bebeğin adına turizmci Tolga-Manolya Cömertoğlu çifti tarafından yaptırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.