Mobil Kuaför Kaş, Demre Ve Kumluca’da Hizmet Verdi

Belediyeler 26.04.2021 - 19:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2836+ kez okundu.
 

Mobil Kuaför Kaş, Demre Ve Kumluca’da Hizmet Verdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş, Demre ve Kumluca ilçelerinde 377 vatandaşa mobil kuaför hizmeti verdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş, Demre ve Kumluca ilçelerinde 377 vatandaşa mobil kuaför hizmeti verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Mobil Hizmet Tırı ile merkeze uzak kuaförü bulunmayan mahallelerde çocuk, yaşlı, engelli vatandaşlara kuaför hizmeti sunuyor. Mobil Kuaförün bu haftaki durağı Kaş, Demre ve Kumluca ilçesi oldu. Kaş’ın, Cemre, Akhörü, Şemsi, Beldibi, Yaylapalamut, Çamlıköy, Ovagölmas Mahallelerinde 163, Demre’nin Çağman, Belerön, Köşkerler, Gürses, Davazlar, Yavu, Kapaklı ve Üçağız mahallelerinde 127, Kumluca’nın Hızırkahya ve Beşikçi mahallelerinde 87 vatandaş olmak üzere 377 kişinin saç ve kişisel bakımları yapıldı. Yaşlı ve engelli vatandaşlara evlerinde hizmet verildi. VATANDAŞ MEMNUN Korona tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde verilen kuaförlük hizmetin vatandaşlar çok memnun kaldı. Pandemi dönemiyle birlikte hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden mutluluk duyan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş, Demre ve Kumluca ilçelerinde 377 vatandaşa mobil kuaför hizmeti verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş, Demre ve Kumluca ilçelerinde 377 vatandaşa mobil kuaför hizmeti verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Mobil Hizmet Tırı ile merkeze uzak kuaförü bulunmayan mahallelerde çocuk, yaşlı, engelli vatandaşlara kuaför hizmeti sunuyor. Mobil Kuaförün bu haftaki durağı Kaş, Demre ve Kumluca ilçesi oldu. Kaş’ın, Cemre, Akhörü, Şemsi, Beldibi, Yaylapalamut, Çamlıköy, Ovagölmas Mahallelerinde 163, Demre’nin Çağman, Belerön, Köşkerler, Gürses, Davazlar, Yavu, Kapaklı ve Üçağız mahallelerinde 127, Kumluca’nın Hızırkahya ve Beşikçi mahallelerinde 87 vatandaş olmak üzere 377 kişinin saç ve kişisel bakımları yapıldı. Yaşlı ve engelli vatandaşlara evlerinde hizmet verildi.

VATANDAŞ MEMNUN

Korona tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde verilen kuaförlük hizmetin vatandaşlar çok memnun kaldı. Pandemi dönemiyle birlikte hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden mutluluk duyan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.