Motor Kaputuna Sıkışan Yavru Kedi Uzun Çabalar Sonrası Kurtarıldı

Belediyeler 25.07.2020 - 13:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2647+ kez okundu.
 

Motor Kaputuna Sıkışan Yavru Kedi Uzun Çabalar Sonrası Kurtarıldı

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Liman Mahallesi’nde bir aracın motoruna sıkışan yavru kediyi uzun bir çaba sonrasında kurtardı.
Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Liman Mahallesi’nde bir aracın motoruna sıkışan yavru kediyi uzun bir çaba sonrasında kurtardı. Güneş ismi verilen yavru kedi, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı. Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’nde bir aracın motor kısmına yavru bir kedi girdi. Çevredeki vatandaşlar kedinin sesini duyunca sıkıştığı yerden kurtarmak için uzun süre çabaladı. Ancak kedi bir türlü motordan çıkartılamadı. Daha sonra Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ne durum bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen veteriner hekimler, yavru kediyi aracın motor kısmından çıkarmayı başardı. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, yavru kediyi hemen Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına aldı. Güneş ismi verilen yavru kedinin ilk muayenesi yapıldı. Gözlerinde iltihaplanma olan ve görmekte zorlanan yavru kedinin göz temizliği yapıldı. Antibiyotik verilen yavru kedi kısa sürede kendine gelerek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sıcak bir yuvaya kavuştu. Enjeksiyonla mama verilen yavru kedi vitamin ve aminoasitlerle destekleyici tedavi uygulanıyor. Güneş isimli yavru kedi, şimdi sahiplenilmeyi bekliyor.
Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Liman Mahallesi’nde bir aracın motoruna sıkışan yavru kediyi uzun bir çaba sonrasında kurtardı.

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Liman Mahallesi’nde bir aracın motoruna sıkışan yavru kediyi uzun bir çaba sonrasında kurtardı. Güneş ismi verilen yavru kedi, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’nde bir aracın motor kısmına yavru bir kedi girdi. Çevredeki vatandaşlar kedinin sesini duyunca sıkıştığı yerden kurtarmak için uzun süre çabaladı. Ancak kedi bir türlü motordan çıkartılamadı. Daha sonra Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ne durum bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen veteriner hekimler, yavru kediyi aracın motor kısmından çıkarmayı başardı.

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, yavru kediyi hemen Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına aldı. Güneş ismi verilen yavru kedinin ilk muayenesi yapıldı. Gözlerinde iltihaplanma olan ve görmekte zorlanan yavru kedinin göz temizliği yapıldı. Antibiyotik verilen yavru kedi kısa sürede kendine gelerek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sıcak bir yuvaya kavuştu. Enjeksiyonla mama verilen yavru kedi vitamin ve aminoasitlerle destekleyici tedavi uygulanıyor. Güneş isimli yavru kedi, şimdi sahiplenilmeyi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.