Müftü Artan’dan Veda Ziyareti

Gündem 03.02.2021 - 20:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2333+ kez okundu.
 

Müftü Artan’dan Veda Ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu hafta görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılacak olan Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın veda ziyaretinde “Değerli büyüğümüz, İl Müftümüz Sayın Artan’la, Antalya’mız, Muratpaşa’mız için başarılı çalışmalar gerç
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu hafta görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılacak olan Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın veda ziyaretinde “Değerli büyüğümüz, İl Müftümüz Sayın Artan’la, Antalya’mız, Muratpaşa’mız için başarılı çalışmalar gerçekleştirdik” dedi. Antalya’da Finike, Kemer ve Serik’te müftülük ve Antalya İl Müftü Yardımcılığı görevlerinin ardından Mart 2014’te Antalya İl Müftüsü olarak atanan Osman Artan, yaş haddinden emekliye ayrılmadan önce Başkan Uysal’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Uysal, 46 yılı bulan görev süresi bu hafta sona erecek Artan’la başarılı hizmetlere imza attıklarını dile getirdi. Muratpaşa Cami’ni müştemilatının yenilenmesi, Burdurlu Hasan Dikici Camii’nin ibadete açılması ve pandemi döneminde Muratpaşa Belediyesi’nin 50 bin tek kullanımlık seccade dağıtılarak açık alanları Cuma namazı için düzenlemesinin bu çalışmalardan sadece birkaçı olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Değerli büyüğümüz, İl Müftümüz Sayın Artan’la, Antalya’mız, Muratpaşa’mız için başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisi şimdi resmi görevini emeklilikle noktalıyor ama tecrübelerini, bilgisini toplumla paylaşmaya devam edecektir. Kendisine emeklilik hayatında başarılar diliyorum”  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu hafta görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılacak olan Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın veda ziyaretinde “Değerli büyüğümüz, İl Müftümüz Sayın Artan’la, Antalya’mız, Muratpaşa’mız için başarılı çalışmalar gerç

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu hafta görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılacak olan Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın veda ziyaretinde “Değerli büyüğümüz, İl Müftümüz Sayın Artan’la, Antalya’mız, Muratpaşa’mız için başarılı çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

Antalya’da Finike, Kemer ve Serik’te müftülük ve Antalya İl Müftü Yardımcılığı görevlerinin ardından Mart 2014’te Antalya İl Müftüsü olarak atanan Osman Artan, yaş haddinden emekliye ayrılmadan önce Başkan Uysal’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Uysal, 46 yılı bulan görev süresi bu hafta sona erecek Artan’la başarılı hizmetlere imza attıklarını dile getirdi. Muratpaşa Cami’ni müştemilatının yenilenmesi, Burdurlu Hasan Dikici Camii’nin ibadete açılması ve pandemi döneminde Muratpaşa Belediyesi’nin 50 bin tek kullanımlık seccade dağıtılarak açık alanları Cuma namazı için düzenlemesinin bu çalışmalardan sadece birkaçı olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Değerli büyüğümüz, İl Müftümüz Sayın Artan’la, Antalya’mız, Muratpaşa’mız için başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisi şimdi resmi görevini emeklilikle noktalıyor ama tecrübelerini, bilgisini toplumla paylaşmaya devam edecektir. Kendisine emeklilik hayatında başarılar diliyorum”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.