Mühendis Ve Tekniker Adaylarına Oryantasyon Eğitimi

Asayiş 05.08.2019 - 23:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1961+ kez okundu.
 

Mühendis Ve Tekniker Adaylarına Oryantasyon Eğitimi

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde staj yapan mühendis ve tekniker adaylarına İl Müdürü Mustafa Özen’in de katılımıyla 2 gün süren ve müdürlüğün faaliyetlerini anlatan oryantasyon eğitimi verildi.
Antalya İl Tarım ve Orman müdürlüğünden yapılan açıklamada “ Müdürlüğümüz bünyesinde kendi alanlarıyla ilgili stajlarına devam eden mühendis ve tekniker adaylarına müdürlüğümüzün genel işleyişini, yapısını ve faaliyetlerini anlatan ve 2 gün süren oryantasyon eğitimi verildi. Eğitimde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şubesi, Arazi Toplulaştırma ev Altyapı Şubesi, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şubesi, İdari ve Mali İşler Şubesi, Gıda ve Yem Şubesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şubesi  ile Kırsal kalkınma ve Örgütlenme Şubesi faaliyetleri hakkında genç adaylara eğitim verdi. Eğitim sonunda mühendis ve tekniker adaylarıyla bir araya gelen İl Müdürü Mustafa Özen mesleğin püf noktalarını anlattı. İl Müdürü Özen, staj yapan öğrencilere yaptıkları işin kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Özen şöyle devam etti. “İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz, yerin altındaki ve üstündeki tüm canlıların sağlıklı ve iyi beslenmesinden sorumlu bir kurum. Birbirine entegre olan bir döngüde sağlıklı nesiller için mesleğimiz, olmazsa olmaz. Sağlıklı besinler nasıl yetiştirilir, bilinçli tüketici nasıl olmalı, alışverişte nelere dikkat edilmeli, gıda tüketiminde herhangi bir olumsuzluk durumunda neler yapılmalı tüm bu konuları çiftçilerimize tüketicilerimize anlatıyoruz. Mezun olduğunuzda nerde hangi pozisyon da olursanız olun lütfen Mühendisliğimizi unutmayalım.” dedi İleride Tarımı yönlendirecek olan Mühendis ve Teknikerlerimiz sizlersiniz diyerek sözlerini bitiren Özen, tüm öğrencilerimize başarılar diledi.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde staj yapan mühendis ve tekniker adaylarına İl Müdürü Mustafa Özen’in de katılımıyla 2 gün süren ve müdürlüğün faaliyetlerini anlatan oryantasyon eğitimi verildi.

Antalya İl Tarım ve Orman müdürlüğünden yapılan açıklamada “ Müdürlüğümüz bünyesinde kendi alanlarıyla ilgili stajlarına devam eden mühendis ve tekniker adaylarına müdürlüğümüzün genel işleyişini, yapısını ve faaliyetlerini anlatan ve 2 gün süren oryantasyon eğitimi verildi. Eğitimde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şubesi, Arazi Toplulaştırma ev Altyapı Şubesi, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şubesi, İdari ve Mali İşler Şubesi, Gıda ve Yem Şubesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şubesi  ile Kırsal kalkınma ve Örgütlenme Şubesi faaliyetleri hakkında genç adaylara eğitim verdi. Eğitim sonunda mühendis ve tekniker adaylarıyla bir araya gelen İl Müdürü Mustafa Özen mesleğin püf noktalarını anlattı. İl Müdürü Özen, staj yapan öğrencilere yaptıkları işin kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Özen şöyle devam etti. “İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz, yerin altındaki ve üstündeki tüm canlıların sağlıklı ve iyi beslenmesinden sorumlu bir kurum. Birbirine entegre olan bir döngüde sağlıklı nesiller için mesleğimiz, olmazsa olmaz. Sağlıklı besinler nasıl yetiştirilir, bilinçli tüketici nasıl olmalı, alışverişte nelere dikkat edilmeli, gıda tüketiminde herhangi bir olumsuzluk durumunda neler yapılmalı tüm bu konuları çiftçilerimize tüketicilerimize anlatıyoruz. Mezun olduğunuzda nerde hangi pozisyon da olursanız olun lütfen Mühendisliğimizi unutmayalım.” dedi

İleride Tarımı yönlendirecek olan Mühendis ve Teknikerlerimiz sizlersiniz diyerek sözlerini bitiren Özen, tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.