Muhittin Amcaya 3/B Öğrencilerinden Mektup - Özel Haber

19.09.2019 - 19:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1907+ kez okundu.
 

Muhittin Amcaya 3/B Öğrencilerinden Mektup - Özel Haber

Ertuğrul Gazi İlkokulu 3/B Öğrencileri “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Amca” başlıklı mektup yazdı.
Ertuğrul Gazi İlkokulu 3/B Öğrencisi Yunus Enes Çetin “ Antalya Büyükşehir Belediyesine başlıklı Mektubu “ “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Amca Ertuğrul Gazi İlkokulu 3/B sınıfında okumaktayım. Bizim Mahallemiz olan Yıldız Mahallesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu kavşakta trafik ışığı bulunmamasından dolayı Okula gidiş gelişlerimizde zorluk yaşamaktayız. Sizlerden bu konuda bana ve arkadaşlarıma yardımcı olmanızı diler saygı ile ellerinizden öperim. İmza yetkimiz olmadığı için arkadaşlarımla ben isimlerimlerimizi ve soyisimlerimizi yazıyoruz.   Yusuf Enes Çetin’in kaleme aldığı mektuba Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kayıtsız kalmayacağını umuyoruz.
Ertuğrul Gazi İlkokulu 3/B Öğrencileri “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Amca” başlıklı mektup yazdı.

Ertuğrul Gazi İlkokulu 3/B Öğrencisi Yunus Enes Çetin “ Antalya Büyükşehir Belediyesine başlıklı Mektubu “ “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Amca Ertuğrul Gazi İlkokulu 3/B sınıfında okumaktayım. Bizim Mahallemiz olan Yıldız Mahallesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu kavşakta trafik ışığı bulunmamasından dolayı Okula gidiş gelişlerimizde zorluk yaşamaktayız. Sizlerden bu konuda bana ve arkadaşlarıma yardımcı olmanızı diler saygı ile ellerinizden öperim. İmza yetkimiz olmadığı için arkadaşlarımla ben isimlerimlerimizi ve soyisimlerimizi yazıyoruz.  

Yusuf Enes Çetin’in kaleme aldığı mektuba Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kayıtsız kalmayacağını umuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.