Muhittin Böcek ASAT’a Sözünü Geçiremiyor Mu?

Gündem 09.07.2020 - 17:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2683+ kez okundu.
 

Muhittin Böcek ASAT’a Sözünü Geçiremiyor Mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir türlü görevlerinden almayı beceremediği Ak Parti’li Daire Başkanlarına sözünü geçiremiyor mu?
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir türlü görevlerinden almayı beceremediği Ak Parti’li Daire Başkanlarına sözünü geçiremiyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir türlü ASAT’ı yönetmeyi beceremedi. ASAT Genel Müdürü’nü bir türlü görevden alamadığı için ASAT’a sözünü geçiremediği için ASAT’ın su faturaları düzene oturtamadı. Coronavirüs (Covid-19) salgını başladığından bu yana tutarsız ve yüksek gelen su faturaları Muhittin Böcek’e oy verenler tarafından beceriksizlikle itham edilmeye başlandı. ASAT’an SKANDAL UYGULAMA Sözde Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ASAT Antalya’da ayrı bir hükümdarlık kurduğun örneği bir türlü düzem tutturulmayan ve yüksek gelen su faturaları vatandaşları isyan ettirdi. Bu Konuda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Vatandaşın yanında mı? Karşısında mı?
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir türlü görevlerinden almayı beceremediği Ak Parti’li Daire Başkanlarına sözünü geçiremiyor mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir türlü görevlerinden almayı beceremediği Ak Parti’li Daire Başkanlarına sözünü geçiremiyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir türlü ASAT’ı yönetmeyi beceremedi. ASAT Genel Müdürü’nü bir türlü görevden alamadığı için ASAT’a sözünü geçiremediği için ASAT’ın su faturaları düzene oturtamadı. Coronavirüs (Covid-19) salgını başladığından bu yana tutarsız ve yüksek gelen su faturaları Muhittin Böcek’e oy verenler tarafından beceriksizlikle itham edilmeye başlandı.

ASAT’an SKANDAL UYGULAMA

Sözde Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ASAT Antalya’da ayrı bir hükümdarlık kurduğun örneği bir türlü düzem tutturulmayan ve yüksek gelen su faturaları vatandaşları isyan ettirdi.

Bu Konuda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek

Vatandaşın yanında mı?

Karşısında mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.