Muhtarlarımızla Yan Yana Çalışmaya Devam Edeceğiz

Politika 19.10.2021 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2366+ kez okundu.
 

Muhtarlarımızla Yan Yana Çalışmaya Devam Edeceğiz

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları söyledi: “Muhtarlık müessesi doğrudan demokrasinin en iyi temsil edildiği en köklü, halka en yakın, çok iyi kurumsallaşmış, müesses ve halkın taleplerine yerinde en hızlı ve doğrudan cevap verebilecek, merkez ile yerel, devlet ile vatandaş arasında köprü oluşturan geleneksel sistemimizin temel yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Bu vesileyle mahallesinde yaşayan her bireyin sağlığının takibinden temel ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar ilgili birimlerimize yol gösteren ve onlarla birlikte çalışan muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü canı gönülden kutluyorum” dedi.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları söyledi:

“Muhtarlık müessesi doğrudan demokrasinin en iyi temsil edildiği en köklü, halka en yakın, çok iyi kurumsallaşmış, müesses ve halkın taleplerine yerinde en hızlı ve doğrudan cevap verebilecek, merkez ile yerel, devlet ile vatandaş arasında köprü oluşturan geleneksel sistemimizin temel yapı taşlarından biridir.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Bu vesileyle mahallesinde yaşayan her bireyin sağlığının takibinden temel ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar ilgili birimlerimize yol gösteren ve onlarla birlikte çalışan muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü canı gönülden kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.