Muratpaşa Bayramlaştı

Belediyeler 30.07.2020 - 22:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1684+ kez okundu.
 

Muratpaşa Bayramlaştı

Muratpaşa Belediyesi personeli, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde fuayede düzenlenen törende el sıkışmadan bayramlaştı.
Muratpaşa Belediyesi personeli, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde fuayede düzenlenen törende el sıkışmadan bayramlaştı. Muratpaşa Belediyesi, yarın başlayacak Kurban Bayramı öncesinde, fuayede düzenlenen törenle bayramlaştı. Bayramlaşmada, korona virüs önlemleri çerçevesinde çalışanlar, hem maskelerini taktı hem de bulundukları katlardan törene katıldı. Bayramlaşmaya programı nedeniyle Muratpaşa dışında bulunan Belediye Başkanı Ümit Uysal’a Hüseyin Sarı vekalet etti. Başkanvekili Sarı, konuşmasında Başkan Uysal’ın selamlarını iletirken tüm belediye çalışanlarının bayramını tek tek kutladığını iletti. Sarı, şunları söyledi: “Pandemi süresince komşularımızın imdadına yetişen sizler oldunuz. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Yine sizlerle birlikte komşularımızın en zor anlarında yanlarında olabilmenin bunu başarabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bunun için sizlere hem Belediye Başkanım hem de şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte hepinizin iyi bir bayram sağlıklı bir bayram mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyor hepinize saygılar diliyorum. İyi bayramlar.”
Muratpaşa Belediyesi personeli, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde fuayede düzenlenen törende el sıkışmadan bayramlaştı.

Muratpaşa Belediyesi personeli, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde fuayede düzenlenen törende el sıkışmadan bayramlaştı.

Muratpaşa Belediyesi, yarın başlayacak Kurban Bayramı öncesinde, fuayede düzenlenen törenle bayramlaştı. Bayramlaşmada, korona virüs önlemleri çerçevesinde çalışanlar, hem maskelerini taktı hem de bulundukları katlardan törene katıldı.

Bayramlaşmaya programı nedeniyle Muratpaşa dışında bulunan Belediye Başkanı Ümit Uysal’a Hüseyin Sarı vekalet etti. Başkanvekili Sarı, konuşmasında Başkan Uysal’ın selamlarını iletirken tüm belediye çalışanlarının bayramını tek tek kutladığını iletti. Sarı, şunları söyledi:

“Pandemi süresince komşularımızın imdadına yetişen sizler oldunuz. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Yine sizlerle birlikte komşularımızın en zor anlarında yanlarında olabilmenin bunu başarabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bunun için sizlere hem Belediye Başkanım hem de şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte hepinizin iyi bir bayram sağlıklı bir bayram mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyor hepinize saygılar diliyorum. İyi bayramlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.