Muratpaşa Belediyesi Ramazan’a Hazır

Gündem 03.05.2019 - 23:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2559+ kez okundu.
 

Muratpaşa Belediyesi Ramazan’a Hazır

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 6 Mayıs Pazartesi ilk iftar sofralarının kurulacağı Ramazan ayının karşılıklı sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın, bir olmanın da ayı olduğunu belirterek, “Bu duygularla komşularımın ve tüm İslam aleminin Ramazanını kutlarım” dedi.   Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının ilçede huzur içinde yaşanması için gerekli tüm önlemleri aldı. Bir yandan ilçe genelindeki camilerin bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken Muratpaşa Belediyesi zabıtası da başta Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere denetimlerini sıklaştırdı. Muratpaşa Belediyesi bunlarla birlikte Ramazan ayında13 ayrı noktada 23 mahalleyi kapsayan iftar sofrası kuracak. Ramazan’ın ilk gününde iftar sofrası Bayındır, Soğuksu ve Meltem Mahallelerinde kurulacak. Bayındır Park’ta düzenlenecek Ramazan’ın ilk iftarına 4 bin kişinin katılması beklenirken iftar sofrası Çarşamba günü Dutlubahçe Mahallesi’nde Cuma ise Yenigün Kapalı Pazar yerinde Yenigün, Gebizli Mahalleleri için kurulacak.  Muratpaşa Belediyesi ayrıca 10 – 16 Mart Engelliler Haftası dolayısıyla Antalya’da faaliyetlerini sürdüren engelli dernekleriyle 14 Mayıs Salı Günün Engelsiz Kafe’de düzenlenecek iftarda bir araya gelecek. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının karşılıklı sevgi ve saygının, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayı olduğunu söyledi. Muratpaşa’da Ramazanın aynı zamanda kent kültürü ve kent kimliğinin, Muratpaşa'da yaşamaktan onur duyma halinin yükseldiği ay olarak yaşandığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da Muratpaşa'mızda sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, birliği ve beraberliği paylaşmaya devam edeceğiz. Bu duygularla komşularımın ve tüm İslam aleminin Ramazanını kutlarım” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 6 Mayıs Pazartesi ilk iftar sofralarının kurulacağı Ramazan ayının karşılıklı sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın, bir olmanın da ayı olduğunu belirterek, “Bu duygularla komşularımın ve tüm İslam aleminin Ramazanını kutlarım” dedi.  

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının ilçede huzur içinde yaşanması için gerekli tüm önlemleri aldı. Bir yandan ilçe genelindeki camilerin bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken Muratpaşa Belediyesi zabıtası da başta Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere denetimlerini sıklaştırdı.

Muratpaşa Belediyesi bunlarla birlikte Ramazan ayında13 ayrı noktada 23 mahalleyi kapsayan iftar sofrası kuracak. Ramazan’ın ilk gününde iftar sofrası Bayındır, Soğuksu ve Meltem Mahallelerinde kurulacak. Bayındır Park’ta düzenlenecek Ramazan’ın ilk iftarına 4 bin kişinin katılması beklenirken iftar sofrası Çarşamba günü Dutlubahçe Mahallesi’nde Cuma ise Yenigün Kapalı Pazar yerinde Yenigün, Gebizli Mahalleleri için kurulacak. 

Muratpaşa Belediyesi ayrıca 10 – 16 Mart Engelliler Haftası dolayısıyla Antalya’da faaliyetlerini sürdüren engelli dernekleriyle 14 Mayıs Salı Günün Engelsiz Kafe’de düzenlenecek iftarda bir araya gelecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının karşılıklı sevgi ve saygının, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayı olduğunu söyledi. Muratpaşa’da Ramazanın aynı zamanda kent kültürü ve kent kimliğinin, Muratpaşa'da yaşamaktan onur duyma halinin yükseldiği ay olarak yaşandığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da Muratpaşa'mızda sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, birliği ve beraberliği paylaşmaya devam edeceğiz. Bu duygularla komşularımın ve tüm İslam aleminin Ramazanını kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.