Muratpaşa Belediyesi Servis Araçlarını Dezenfekte Etti

Belediyeler 05.09.2021 - 20:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1791+ kez okundu.
 

Muratpaşa Belediyesi Servis Araçlarını Dezenfekte Etti

Muratpaşa Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde okul servis araçlarını dezenfekte etti. Hostesliğin ardından dört yıl önce servis şoförlüğüne başlayan İlkay Şahin, servisinin artık sağlıklı bir şekilde hizmet
Muratpaşa Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde okul servis araçlarını dezenfekte etti. Hostesliğin ardından dört yıl önce servis şoförlüğüne başlayan İlkay Şahin, servisinin artık sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye hazır hale geldiğini belirterek “Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.  Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, pazartesi başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılının kesintisiz bir şekilde devamını sağlamak için okulların ardından servis araçlarını da dezenfekte etti. Dezenfekte işlemi için Antalya Servisçiler Odası’na kayıtlı okul servis araçları günün erken saatlerinde Muratpaşa Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine geldi. Ekipler, araçları en ince ayrıntısına kadar dezenfekte etti. Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali İnce, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’a destekleri dolayısıyla teşekkür ederken hostesliğin ardından dört yıl önce servis şoförlüğüne başlayan İlkay Şahin, servisinin dezenfekte işlemiyle birlikte sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye hazır hale geldiğini söyledi. Şahin, “Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 
Muratpaşa Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde okul servis araçlarını dezenfekte etti. Hostesliğin ardından dört yıl önce servis şoförlüğüne başlayan İlkay Şahin, servisinin artık sağlıklı bir şekilde hizmet

Muratpaşa Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde okul servis araçlarını dezenfekte etti. Hostesliğin ardından dört yıl önce servis şoförlüğüne başlayan İlkay Şahin, servisinin artık sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye hazır hale geldiğini belirterek “Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, pazartesi başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılının kesintisiz bir şekilde devamını sağlamak için okulların ardından servis araçlarını da dezenfekte etti.

Dezenfekte işlemi için Antalya Servisçiler Odası’na kayıtlı okul servis araçları günün erken saatlerinde Muratpaşa Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine geldi. Ekipler, araçları en ince ayrıntısına kadar dezenfekte etti. Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali İnce, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’a destekleri dolayısıyla teşekkür ederken hostesliğin ardından dört yıl önce servis şoförlüğüne başlayan İlkay Şahin, servisinin dezenfekte işlemiyle birlikte sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye hazır hale geldiğini söyledi. Şahin, “Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.