Muratpaşa’da 19 Mayıs Kutlamaları

Belediyeler 17.05.2022 - 19:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1841+ kez okundu.
 

Muratpaşa’da 19 Mayıs Kutlamaları

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda yüzlerle kişinin katılacağı sabah spor ve ardından gençlerin potanın en iyisi olmak için mücadele edeceği
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda yüzlerle kişinin katılacağı sabah spor ve ardından gençlerin potanın en iyisi olmak için mücadele edeceği All Star Basketbol Şenliği’yle devam edecek. Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerle kutlayacak. Kutlamalar, 09.45’te Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak. Törenin ardından Sağlıklı Muratpaşa Hareketi kapsamında yüzlerce kişi, kent meydanında, belediyesinin spor eğitmenleriyle sabah sporu yapacak. Saat 16.00’da ‘All Star Basketbol Şenliği’ başlayacak. 16 – 21 yaş arası gençler, 3 kişilik takımlarıyla sürpriz hediyelerin verileceği turnuvada mücadele edecek. Şenlikte turnuvanın yanı sıra smaç, 3’lük ve yetenek yarışması da gerçekleştirilecek. Model araç ve izcilik faaliyetleri tanıtımına da sahne olacak Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda kutlamalar, akşam saatlerinde DJ performanslarıyla devam edecek.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda yüzlerle kişinin katılacağı sabah spor ve ardından gençlerin potanın en iyisi olmak için mücadele edeceği

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda yüzlerle kişinin katılacağı sabah spor ve ardından gençlerin potanın en iyisi olmak için mücadele edeceği All Star Basketbol Şenliği’yle devam edecek.

Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerle kutlayacak. Kutlamalar, 09.45’te Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak.

Törenin ardından Sağlıklı Muratpaşa Hareketi kapsamında yüzlerce kişi, kent meydanında, belediyesinin spor eğitmenleriyle sabah sporu yapacak. Saat 16.00’da ‘All Star Basketbol Şenliği’ başlayacak. 16 – 21 yaş arası gençler, 3 kişilik takımlarıyla sürpriz hediyelerin verileceği turnuvada mücadele edecek. Şenlikte turnuvanın yanı sıra smaç, 3’lük ve yetenek yarışması da gerçekleştirilecek. Model araç ve izcilik faaliyetleri tanıtımına da sahne olacak Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda kutlamalar, akşam saatlerinde DJ performanslarıyla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.