Muratpaşa İlçesinde Bir Parkta Alan Çalışma Yapıldı

Asayiş 21.06.2019 - 00:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2302+ kez okundu.
 

Muratpaşa İlçesinde Bir Parkta Alan Çalışma Yapıldı

Toplum Destekli Polislik, polis ile halk arasındaki ilişkiyi güçlendiren, diğer taraftan suçla daha etkin mücadele etmek için ortaya çıkabilecek güvenlik kaygısının nedenlerini araştıran ve vatandaşın ihbar ve şikâyetlerine çözüm bulan veya çözüm bulmaya çalışan bir polislik anlayışıdır. Kızılsaray Mahallesi bulunan bir parkın şahıslar tarafından istila edildiğinin ve topladıkları hurda eşyaları bu parkta stokladıklarını, yanlarına çağırdıkları diğer bi mekan takımı şahıslarla parkta bulunan masaları istila ettikleri yönündeki şikayetler üzerine park mahalle Polislerimiz tarafından temizlenmiştir. 17 Haziran günü görevlilerimiz bahse konu adresteki parkı tekrar kontrol ettiklerinde daha önce parktan uzaklaştırılan şahısların parkı tekrar istila ettikleri, parkı çeşitli eşyalarla doldurdukları ve parkı kendi özel alanlarına çevirdiklerini görülmüştür. Belediye görevlileride  çağırılarak malzemeler muhafaza altına alınmış, görevlilerine teslim edilmiş, daha sonra park temizlenerek vatandaşın hizmetine açılmıştır.

Toplum Destekli Polislik, polis ile halk arasındaki ilişkiyi güçlendiren, diğer taraftan suçla daha etkin mücadele etmek için ortaya çıkabilecek güvenlik kaygısının nedenlerini araştıran ve vatandaşın ihbar ve şikâyetlerine çözüm bulan veya çözüm bulmaya çalışan bir polislik anlayışıdır.

Kızılsaray Mahallesi bulunan bir parkın şahıslar tarafından istila edildiğinin ve topladıkları hurda eşyaları bu parkta stokladıklarını, yanlarına çağırdıkları diğer bi mekan takımı şahıslarla parkta bulunan masaları istila ettikleri yönündeki şikayetler üzerine park mahalle Polislerimiz tarafından temizlenmiştir.

17 Haziran günü görevlilerimiz bahse konu adresteki parkı tekrar kontrol ettiklerinde daha önce parktan uzaklaştırılan şahısların parkı tekrar istila ettikleri, parkı çeşitli eşyalarla doldurdukları ve parkı kendi özel alanlarına çevirdiklerini görülmüştür.

Belediye görevlileride  çağırılarak malzemeler muhafaza altına alınmış, görevlilerine teslim edilmiş, daha sonra park temizlenerek vatandaşın hizmetine açılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.