Murtuna’ya Yeni Park

Asayiş 24.05.2019 - 22:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2152+ kez okundu.
 

Murtuna’ya Yeni Park

Aksu Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından birini Murtuna Mahallesine yapıyor. Yapımına başlanan parka ilk olarak meyve ağaçları dikildi. Kendisi de parka ağaç diken Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, modern bir görünüme sahip olacak olan parkın çok amaçlı olarak kullanılabileceğini açıkladı. Murtuna Mahallesine 6800 metrekare alan üzerine ilçenin en büyük parklarından biri yapılıyor. Parkın içinde mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, kamelyalar yer alacak. Spor aletleri, dinlenme alanlarının da bulunduğu parkta piknik alanı da yer alacak. Parka meyve ağaçlarının da dikilmesini isteyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Meclis Üyesi Emin Bal ve Mahalle Muhtarı Bekir Doğan ile birlikte parka meyve ağaçları dikti. Meyve ağaçlarının ardından parkta peyzaj çalışmalarına başlanacak.

Aksu Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından birini Murtuna Mahallesine yapıyor. Yapımına başlanan parka ilk olarak meyve ağaçları dikildi. Kendisi de parka ağaç diken Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, modern bir görünüme sahip olacak olan parkın çok amaçlı olarak kullanılabileceğini açıkladı.

Murtuna Mahallesine 6800 metrekare alan üzerine ilçenin en büyük parklarından biri yapılıyor. Parkın içinde mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, kamelyalar yer alacak. Spor aletleri, dinlenme alanlarının da bulunduğu parkta piknik alanı da yer alacak.

Parka meyve ağaçlarının da dikilmesini isteyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Meclis Üyesi Emin Bal ve Mahalle Muhtarı Bekir Doğan ile birlikte parka meyve ağaçları dikti. Meyve ağaçlarının ardından parkta peyzaj çalışmalarına başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.