Mustafa Duran’dan Kurban Bayramı Mesajı

Asayiş 19.07.2021 - 20:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1785+ kez okundu.
 

Mustafa Duran’dan Kurban Bayramı Mesajı

Gücümüz Antalya Platformu sözcüsü Mustafa Duran Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Gücümüz Antalya Platformu sözcüsü Mustafa Duran Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı Gücümüz Antalya Platformu sözcüsü Mustafa Duran Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı Duran mesajında “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu Bayram Korona virüs salgını nedeniyle mesafeli olmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Türk Milletinin Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Gücümüz Antalya Platformu sözcüsü Mustafa Duran Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gücümüz Antalya Platformu sözcüsü Mustafa Duran Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gücümüz Antalya Platformu sözcüsü Mustafa Duran Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı Duran mesajında “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bu Bayram Korona virüs salgını nedeniyle mesafeli olmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Türk Milletinin Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.