Mustafa Duran Ramazan Bayramı Mesajı

Asayiş 01.05.2022 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2459+ kez okundu.
 

Mustafa Duran Ramazan Bayramı Mesajı

Gücümüz Antalya Platformu (GAP) Sözcüsü Mustafa Duran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Gücümüz Antalya Platformu (GAP)  Sözcüsü Mustafa Duran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı Duran Mesajında “Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Şimdi bayram zamanı  2 yıldır birbirimize hasret kaldık, özledik. Şimdi kavuşmak için heyecanlıyız. Bu Ramazan Bayramı'nda da anne ve babamız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ziyaret ederek bu mutluluğu paylaşacağız. Herkese sevdikleriyle birlikte bu güzel günlerin hazzını yaşayarak sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve ilimize, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım” dedi
Gücümüz Antalya Platformu (GAP) Sözcüsü Mustafa Duran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Gücümüz Antalya Platformu (GAP)  Sözcüsü Mustafa Duran Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Duran Mesajında “Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Şimdi bayram zamanı  2 yıldır birbirimize hasret kaldık, özledik. Şimdi kavuşmak için heyecanlıyız. Bu Ramazan Bayramı'nda da anne ve babamız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ziyaret ederek bu mutluluğu paylaşacağız. Herkese sevdikleriyle birlikte bu güzel günlerin hazzını yaşayarak sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve ilimize, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.