Mustafa Geyikçi Görevi Teslim Aldı

Gündem 10.04.2019 - 19:55, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2967+ kez okundu.
 

Mustafa Geyikçi Görevi Teslim Aldı

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike İlkçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Hatice Şen Çömez'den mazbatasını alarak görevine başladı.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye mazbata töreninde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Finike CHP İlçe Başkanı Mustafa Ökten ve İYİ Parti Finike İlçe Başkanı İsmet Çetin eşlik etti.   Finike İlçe Seçim Kurulu'ndaki mazbata töreninin ardından Finike Belediyesi binasına kadar vatandaşlarla birlikte yürüyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi belediye binasında devir teslim töreni için bir önceki belediye başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Yeni görevinde Mustafa Geyikçi'ye başarılar dileyen Sarıoğlu, " Millet İttifakını temsilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına Mustafa Geyikçi bu ipi göğüslemiş durumda. Ben bu süreçte kendisine ve ekibine Finike Belediye Başkanlığının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Kaan Osman Sarıoğlu konuşmasının ardından Mustafa Geyikçi'ye başkanlık mühürünü taktim etti. Bu Seçimde Tüm Finike Kazandı Görevi teslim aldıktan sonra bir konuşma yapan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, " Öncelikle Kaan Osman Sarıoğlu arkadaşıma geçmişte yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Seçimler sonuçlanmıştır ve bu seçimin kaybedeni yoktur. Tüm Finike kazanmıştır. Allah bizleri utandırmasın" diyerek sözlerini tamamladı. Devir teslim töreninin ardında belediye binasının bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşı gerçekleştirildi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek burada vatandaşlara hitap etti.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike İlkçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Hatice Şen Çömez'den mazbatasını alarak görevine başladı.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye mazbata töreninde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Finike CHP İlçe Başkanı Mustafa Ökten ve İYİ Parti Finike İlçe Başkanı İsmet Çetin eşlik etti.  

Finike İlçe Seçim Kurulu'ndaki mazbata töreninin ardından Finike Belediyesi binasına kadar vatandaşlarla birlikte yürüyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi belediye binasında devir teslim töreni için bir önceki belediye başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Yeni görevinde Mustafa Geyikçi'ye başarılar dileyen Sarıoğlu, " Millet İttifakını temsilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına Mustafa Geyikçi bu ipi göğüslemiş durumda. Ben bu süreçte kendisine ve ekibine Finike Belediye Başkanlığının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Kaan Osman Sarıoğlu konuşmasının ardından Mustafa Geyikçi'ye başkanlık mühürünü taktim etti.

Bu Seçimde Tüm Finike Kazandı

Görevi teslim aldıktan sonra bir konuşma yapan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, " Öncelikle Kaan Osman Sarıoğlu arkadaşıma geçmişte yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Seçimler sonuçlanmıştır ve bu seçimin kaybedeni yoktur. Tüm Finike kazanmıştır. Allah bizleri utandırmasın" diyerek sözlerini tamamladı. Devir teslim töreninin ardında belediye binasının bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşı gerçekleştirildi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek burada vatandaşlara hitap etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.