Narkotik ve Göçmen Kaçakçılığı Suçlarına Yönelik Uygulama Yapıldı

Asayiş 01.07.2019 - 22:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2415+ kez okundu.
 

Narkotik ve Göçmen Kaçakçılığı Suçlarına Yönelik Uygulama Yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile kullanımının ve göçmen kaçakçılığının önlenmesi amacıyla 28.06.2019 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak "Narkotik Suçlar ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda 28 Haziran günü, Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Antalya il genelinde, helikopter ile havadan destekli olarak, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü personellerinden oluşan (16) ekip ve (1) Narkotik Madde Arama Köpeği (NMAK) ile toplam (195) personelin katılımı ile uygulama gerçekleştirilmiştir. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında risk değerlendirmesi yapılan mahalle ve sokaklar tespit edilerek, bu sokaklarda yer alan riskli (10) park ve bahçe, (22) metruk bina, (8) işyeri ve (14) umuma açık yer kontrol edilmiş; *(587) TC vatandaşı ve (5) yabancı uyruklu vatandaş sorgulanmış, *TC vatandaşı (3) aranan şahıs yakalanmış, *TC vatandaşı (2) şahıs gözaltına alınmış, *(41) araç kontrol edilmiş, *(8) araca (1.372) TL para cezası kesilmiş, *(0,1 gram) eroin, (4 adet) sentetik ecza ve (16,1) lt kaçak içki ele geçirilmiştir.

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile kullanımının ve göçmen kaçakçılığının önlenmesi amacıyla 28.06.2019 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak "Narkotik Suçlar ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması" gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda 28 Haziran günü, Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Antalya il genelinde, helikopter ile havadan destekli olarak, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü personellerinden oluşan (16) ekip ve (1) Narkotik Madde Arama Köpeği (NMAK) ile toplam (195) personelin katılımı ile uygulama gerçekleştirilmiştir.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında risk değerlendirmesi yapılan mahalle ve sokaklar tespit edilerek, bu sokaklarda yer alan riskli (10) park ve bahçe, (22) metruk bina, (8) işyeri ve (14) umuma açık yer kontrol edilmiş;

*(587) TC vatandaşı ve (5) yabancı uyruklu vatandaş sorgulanmış,

*TC vatandaşı (3) aranan şahıs yakalanmış,

*TC vatandaşı (2) şahıs gözaltına alınmış,

*(41) araç kontrol edilmiş,

*(8) araca (1.372) TL para cezası kesilmiş,

*(0,1 gram) eroin, (4 adet) sentetik ecza ve (16,1) lt kaçak içki ele geçirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.