Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda Anılara Yolculuk

Kültür-Sanat 26.06.2019 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1722+ kez okundu.
 

Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda Anılara Yolculuk

Kepez Belediyesi’nin ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ anılara yolculuk yapmak isteyen Antalyalıları her akşam Dokumapark’ta buluşturuyor.
Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark’ta açılan Nostaljik Yeşilçam Sokağı, 1960-1970’li yıllara yolculuk yapmak isteyen Antalyalıları ağırlıyor. Kepez Belediyesi’nin Nostaljik Ramazan Sokağı’ndan sonra açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı da büyük ilgi gördü. Her akşam Antalyalıların akın ettiği sokak, özlenen anılara da ışık tutuyor.  Aile çay bahçesinden bakkala, kahvehaneden pastaneye, sokak satıcılarına kadar hatıralarda iz bırakan anılar ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda canlanıyor. Çocuklar doyasıya eğleniyor Nostaljik Yeşilçam Sokağı, unutulmaz Yeşilçam filmlerini de, açık hava da izleme imkanı sunuyor.  Ebeveynler yıldızların altında unutulmayan Türk filmlerini izlerken, çocuklarda kendileri için hazırlanan sürpriz etkinliklerle yaz tatilinin tadını çıkarıyor. 18 Ağustos’a kadar açık olacak olan Nostaljik Yeşilçam Sokağı, 18.00 ile 24.00 saatleri arasında keyifli bir akşam geçirmek isteyen Antalyalıları bekliyor.  
Kepez Belediyesi’nin ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ anılara yolculuk yapmak isteyen Antalyalıları her akşam Dokumapark’ta buluşturuyor.

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark’ta açılan Nostaljik Yeşilçam Sokağı, 1960-1970’li yıllara yolculuk yapmak isteyen Antalyalıları ağırlıyor. Kepez Belediyesi’nin Nostaljik Ramazan Sokağı’ndan sonra açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı da büyük ilgi gördü. Her akşam Antalyalıların akın ettiği sokak, özlenen anılara da ışık tutuyor.  Aile çay bahçesinden bakkala, kahvehaneden pastaneye, sokak satıcılarına kadar hatıralarda iz bırakan anılar ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda canlanıyor.

Çocuklar doyasıya eğleniyor

Nostaljik Yeşilçam Sokağı, unutulmaz Yeşilçam filmlerini de, açık hava da izleme imkanı sunuyor.  Ebeveynler yıldızların altında unutulmayan Türk filmlerini izlerken, çocuklarda kendileri için hazırlanan sürpriz etkinliklerle yaz tatilinin tadını çıkarıyor. 18 Ağustos’a kadar açık olacak olan Nostaljik Yeşilçam Sokağı, 18.00 ile 24.00 saatleri arasında keyifli bir akşam geçirmek isteyen Antalyalıları bekliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.