Öğrenciler Öğrenmenin Keyfini Yaşıyor

Belediyeler 10.07.2019 - 20:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1692+ kez okundu.
 

Öğrenciler Öğrenmenin Keyfini Yaşıyor

AKBEM kurslarında eğitim ve eğlence bir arada
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) yaz kursları başladı. 4 bin 926 çocuğun 23 branşta eğitim aldığı AKBEM’in yaz kurslarında öğrenciler hem eğleniyor hem de akademik, sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Antalya’da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı kurs merkezinde 23 ayrı branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde (AKBEM) yaz dönemi kurs dersleri başladı. Yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek için AKBEM kurslarına katılan öğrenciler müzik, resim, tiyatro dersleriyle kültürel ve sanatsal anlamda kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. ÖZEL DERS KALİTESİNDE EĞİTİMLER  Öğrenciler akademik derslerle de üniversite ve lise sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabiliyor. matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, tarih, İngilizce ve edebiyat derslerini konu ve soru odaklı yeni çözüm yöntemleriyle öğrenen öğrenciler, AKBEM’de yaz tatillerini avantaja çeviriyor. Özel ders kalitesinde eğitim alan öğrenciler, hem okul başarılarını arttırma hem de sınavlarda başarılı olmanın önünü açıyor. MÜZİK, SANAT, YETENEK KURSLARI Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini yaşayan öğrenciler bilgisayar, bağlama, keman, satranç, bale, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, drama, resim, hızlı okuma, karakalem, görsel sanatlar, origami, bez bebek, yaratıcı drama, heykeltıraş, değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim derslerinden de faydalanıyor. Öğrenciler böylece gelecek eğitim ve öğretim dönemi için de motivasyon kazanıyor. 
AKBEM kurslarında eğitim ve eğlence bir arada

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) yaz kursları başladı. 4 bin 926 çocuğun 23 branşta eğitim aldığı AKBEM’in yaz kurslarında öğrenciler hem eğleniyor hem de akademik, sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirme imkânı buluyor.

Antalya’da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı kurs merkezinde 23 ayrı branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde (AKBEM) yaz dönemi kurs dersleri başladı. Yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek için AKBEM kurslarına katılan öğrenciler müzik, resim, tiyatro dersleriyle kültürel ve sanatsal anlamda kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor.

ÖZEL DERS KALİTESİNDE EĞİTİMLER 

Öğrenciler akademik derslerle de üniversite ve lise sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabiliyor. matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, tarih, İngilizce ve edebiyat derslerini konu ve soru odaklı yeni çözüm yöntemleriyle öğrenen öğrenciler, AKBEM’de yaz tatillerini avantaja çeviriyor. Özel ders kalitesinde eğitim alan öğrenciler, hem okul başarılarını arttırma hem de sınavlarda başarılı olmanın önünü açıyor.

MÜZİK, SANAT, YETENEK KURSLARI

Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini yaşayan öğrenciler bilgisayar, bağlama, keman, satranç, bale, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, drama, resim, hızlı okuma, karakalem, görsel sanatlar, origami, bez bebek, yaratıcı drama, heykeltıraş, değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim derslerinden de faydalanıyor. Öğrenciler böylece gelecek eğitim ve öğretim dönemi için de motivasyon kazanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.