Ömer Başkan: Personel Borcu Olmayan Tek Belediyeyiz

Gündem 01.05.2019 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2185+ kez okundu.
 

Ömer Başkan: Personel Borcu Olmayan Tek Belediyeyiz

Çalışanlara 1 Mayıs Müjdesi
Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı etkinliklerine katılan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, “ Çalışan arkadaşlarımızın Ne 2018, ne 2019’da alacakları bir TL bile ikramiye ve fazla mesaileri kalmadı. Dün (30 Nisan 2019) itibarı ile Korkuteli Belediyesi olarak işçilerimize tüm alacaklarını verdik.19 ilçede personel borcu olmayan tek belediyeyiz” dedi. Korkuteli Belediyesi tarafından Karşıyaka Mesire alanında düzenlenen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı etkinliğine, Ömer Başkan’nın yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Korkuteli muhtarlar dernek başkanı ve muhtarlar, Belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleri ve vatandaşlar katıldı. Korkuteli siyasi ilçe başkanları ve muhtarlar derneği başkanının selamlama konuşmasından sonra söz alan Ömer başkan şunları söyledi: “  Çok kıymetleri işçi kardeşlerim temsilciler nezdinde sizlere söylüyorum hepinizin günü kutlu olsun. Türkiye’de beklide ilk defa 5 tane siyasi partinin ilçe başkanı birlik beraberlik içerisinde işçilerimizle birlikte oynayacağız. Protokol işleri sadece nutuk atmakla olmuyor” sözleri alkışlarla kesilen Ömer Başkan, “  Şunu söyleyebilirim. 27-28 gündür bir tasarruf yapıyorduk. Dün itibarı ile işçi temsilcilerimizle görüştük. Çok şükür (Ömer İşlek olarak değil, Korkuteli olarak söylüyorum bunu) Gurur duyabiliriz. Çünkü şuanda bizim işçilerimizin ne 2018 ne 2019’da alacakları bir TL bile ikramiye ve fazla mesaileri kalmadı. 19 ilcede personel borcu olmayan tek belediyeyiz. Dün itibarı ile Korkuteli halkı olarak işçilerimize tüm alacaklarını verdik. Dolayısıyla işçi maaşı, ikramiyesi, fazla mesaisi borcu olmayan bir Korkuteli işçisi olarak yaptığımız çalışmalardan sizlerle de ben ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki 1 Mayıs’da belediyedeki işçi temsilcilerinden işçi kardeşlerimizden şunu istiyorum. Çarşıda birçok özel sektörde çalışan işçimiz, diğer kamu kuruluşlarında çalışan işçilerimizde var. İnşallah bir sonraki 1 Mayıs’da buraya işçilerimizle beraber bu etkinliği büyüterek, samimi siyasetten uzak bir bayram geçiririz. Bununda organizasyonunu temsilci kardeşlerimize veriyorum. Seneye 1 Mayıs’da bütün Korkuteli’nin işçileriyle birlikte olalım” dedi. Yemek ikramının da yapıldığı etkinliğe katılanlar doyası eğlenirken ilçe başkanları ve işçiler ömer başkanla birlikte oynayarak eğlendiler.
Çalışanlara 1 Mayıs Müjdesi

Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı etkinliklerine katılan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, “ Çalışan arkadaşlarımızın Ne 2018, ne 2019’da alacakları bir TL bile ikramiye ve fazla mesaileri kalmadı. Dün (30 Nisan 2019) itibarı ile Korkuteli Belediyesi olarak işçilerimize tüm alacaklarını verdik.19 ilçede personel borcu olmayan tek belediyeyiz” dedi.

Korkuteli Belediyesi tarafından Karşıyaka Mesire alanında düzenlenen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı etkinliğine, Ömer Başkan’nın yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Korkuteli muhtarlar dernek başkanı ve muhtarlar, Belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Korkuteli siyasi ilçe başkanları ve muhtarlar derneği başkanının selamlama konuşmasından sonra söz alan Ömer başkan şunları söyledi: “  Çok kıymetleri işçi kardeşlerim temsilciler nezdinde sizlere söylüyorum hepinizin günü kutlu olsun. Türkiye’de beklide ilk defa 5 tane siyasi partinin ilçe başkanı birlik beraberlik içerisinde işçilerimizle birlikte oynayacağız. Protokol işleri sadece nutuk atmakla olmuyor” sözleri alkışlarla kesilen Ömer Başkan, “  Şunu söyleyebilirim. 27-28 gündür bir tasarruf yapıyorduk. Dün itibarı ile işçi temsilcilerimizle görüştük. Çok şükür (Ömer İşlek olarak değil, Korkuteli olarak söylüyorum bunu) Gurur duyabiliriz. Çünkü şuanda bizim işçilerimizin ne 2018 ne 2019’da alacakları bir TL bile ikramiye ve fazla mesaileri kalmadı. 19 ilcede personel borcu olmayan tek belediyeyiz. Dün itibarı ile Korkuteli halkı olarak işçilerimize tüm alacaklarını verdik. Dolayısıyla işçi maaşı, ikramiyesi, fazla mesaisi borcu olmayan bir Korkuteli işçisi olarak yaptığımız çalışmalardan sizlerle de ben ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki 1 Mayıs’da belediyedeki işçi temsilcilerinden işçi kardeşlerimizden şunu istiyorum. Çarşıda birçok özel sektörde çalışan işçimiz, diğer kamu kuruluşlarında çalışan işçilerimizde var. İnşallah bir sonraki 1 Mayıs’da buraya işçilerimizle beraber bu etkinliği büyüterek, samimi siyasetten uzak bir bayram geçiririz. Bununda organizasyonunu temsilci kardeşlerimize veriyorum. Seneye 1 Mayıs’da bütün Korkuteli’nin işçileriyle birlikte olalım” dedi. Yemek ikramının da yapıldığı etkinliğe katılanlar doyası eğlenirken ilçe başkanları ve işçiler ömer başkanla birlikte oynayarak eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.