Önce Yaya Finike'de De Hayata Geçiyor

Belediyeler 03.07.2019 - 00:50, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2267+ kez okundu.
 

Önce Yaya Finike'de De Hayata Geçiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019’un  “ Yaya Öncelikli Trafik Yılı “ ilan edilmesinin ardından ilçelerde okul önleri ve trafik ışıklarının bulunmadığı kavşaklarda “ Önce Yaya” görselleri çiziyor.  Proje Finike’de de hayata geçiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda Finike’de ‘Önce Yaya’ projesini hayata geçiriyor. Antalya’da başlayıp, Alanya ile devam eden ve tüm ilçelerde gerçekleştirilecek ‘Önce Yaya’ projesi Finike’de uygulanmaya başlandı. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Finike’nin merkezde belirlenen noktalarına yaya geçitleri ve önce yaya görselleri çiziliyor. BÖCEK’E TEŞEKKÜR ‘Önce Yaya’ çalışmaları trafiğin yoğun olmadığı akşam saatlerinde yapılıyor. Çalışmaları yakından inceleyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Finike'de trafik adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Yaya geçitlerindeki uygulama ile trafikte yaya üstünlüğünün sağlanması ve can güvenliğinin arttırılmasını amaçlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019’un  “ Yaya Öncelikli Trafik Yılı “ ilan edilmesinin ardından ilçelerde okul önleri ve trafik ışıklarının bulunmadığı kavşaklarda “ Önce Yaya” görselleri çiziyor.  Proje Finike’de de hayata geçiriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda Finike’de ‘Önce Yaya’ projesini hayata geçiriyor. Antalya’da başlayıp, Alanya ile devam eden ve tüm ilçelerde gerçekleştirilecek ‘Önce Yaya’ projesi Finike’de uygulanmaya başlandı.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Finike’nin merkezde belirlenen noktalarına yaya geçitleri ve önce yaya görselleri çiziliyor.

BÖCEK’E TEŞEKKÜR

‘Önce Yaya’ çalışmaları trafiğin yoğun olmadığı akşam saatlerinde yapılıyor. Çalışmaları yakından inceleyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Finike'de trafik adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Yaya geçitlerindeki uygulama ile trafikte yaya üstünlüğünün sağlanması ve can güvenliğinin arttırılmasını amaçlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.