Ormanlarımız Geleceğimize Bırakacağımız En Güzel Hazinedir

Asayiş 23.03.2021 - 20:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1729+ kez okundu.
 

Ormanlarımız Geleceğimize Bırakacağımız En Güzel Hazinedir

Vali Ersin Yazıcı, 21 -26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ve Orman Bölge Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Vali Yazıcı ziyaretinde “Ormanlarımız, geleceğimize bırakacağımız en güzel hazinedir.” dedi.
Vali Ersin Yazıcı, 21 -26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ve Orman Bölge Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Vali Yazıcı ziyaretinde “Ormanlarımız, geleceğimize bırakacağımız en güzel hazinedir.” dedi. 21 – 26 Mart Orman Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, müdürlük olarak hafta boyunca yapacakları etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Ersin Yazı ’ya bilgi verdi. Orman Bölge Müdürlüğü’nün ağaçlandırma çalışmaları, fidan üretimi ve orman yangınlarıyla mücadele gibi konuların değerlendirildiği ziyarette Vali Yazıcı, görevli personelin Orman Haftası’nı tebrik etti. Gelecek nesillere daha yeşil bir Antalya bırakmak adına, orman alanlarının korunmasının ve geliştirilmesinin önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, Orman Bölge Müdürlüğü’nün bu konuda oldukça başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini vurguladı. Ormanlarımızın Önemi Vurgulanmalı Ziyarette konuşan Vali Yazıcı, ormanlarımızın önemine dikkat çekmek adına Orman Haftası’nın büyük bir fırsat olduğunu, bunu gençlerimize ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmamız gerektiğini söyledi. Vali Yazıcı “Binlerce canlıya ev sahipliği yapan, hava ve çevre kirliliğini önleyen, insan sağlığına olumlu katkılar sunan ormanlarımıza karşı farkındalık yaratmak adına önemli bir haftadayız. Ormanlarımızı koruyup gözeten başta Orman Teşkilatımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu. Daha Yeşil Bir Antalya İçin Çalışıyoruz Amaçlarının her zaman gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir çevre, daha yeşil bir Antalya bırakmak olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Amacımız, ülkemizin geleceği gençlerimize daha yeşil bir Antalya bırakmak. Bu sebeple sahip olduğumuz ormanlarımızı her zaman koruyup daha da geliştirmek için çok çalışacağız. Büyük emekler sonucu oluşan ormanlarımızı korumak için daima hazırlıklı olacağız. Özellikle ormanlarımızın korunmasında güçlü kadrosuyla Orman Teşkilatımız önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Antalya’mız bir orman şehri. Şehrin 50’den fazlası orman arazisi ile kaplı. Görevde olduğum sürece bunu geliştirmek için çalışacağım. Çünkü ormanlarımız, geleceğimiz olan gençlerimize bırakacağımız en güzel hazinedir.” dedi. Tahrip Olan Ormanlarımızı Yeniden Yeşillendiriyoruz Son yıllarda başarılı ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını ifade eden Vali Yazıcı; “Orman Teşkilatımız,  tahrip olan ve yanan alanların yeniden ağaçlandırılması konusunda büyük bir çalışma ve gayret içerisinde. Bu konudaki başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, 21 -26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ve Orman Bölge Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Vali Yazıcı ziyaretinde “Ormanlarımız, geleceğimize bırakacağımız en güzel hazinedir.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, 21 -26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ve Orman Bölge Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Vali Yazıcı ziyaretinde “Ormanlarımız, geleceğimize bırakacağımız en güzel hazinedir.” dedi.

21 – 26 Mart Orman Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, müdürlük olarak hafta boyunca yapacakları etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Ersin Yazı ’ya bilgi verdi. Orman Bölge Müdürlüğü’nün ağaçlandırma çalışmaları, fidan üretimi ve orman yangınlarıyla mücadele gibi konuların değerlendirildiği ziyarette Vali Yazıcı, görevli personelin Orman Haftası’nı tebrik etti. Gelecek nesillere daha yeşil bir Antalya bırakmak adına, orman alanlarının korunmasının ve geliştirilmesinin önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, Orman Bölge Müdürlüğü’nün bu konuda oldukça başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini vurguladı.

Ormanlarımızın Önemi Vurgulanmalı

Ziyarette konuşan Vali Yazıcı, ormanlarımızın önemine dikkat çekmek adına Orman Haftası’nın büyük bir fırsat olduğunu, bunu gençlerimize ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmamız gerektiğini söyledi. Vali Yazıcı “Binlerce canlıya ev sahipliği yapan, hava ve çevre kirliliğini önleyen, insan sağlığına olumlu katkılar sunan ormanlarımıza karşı farkındalık yaratmak adına önemli bir haftadayız. Ormanlarımızı koruyup gözeten başta Orman Teşkilatımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Daha Yeşil Bir Antalya İçin Çalışıyoruz

Amaçlarının her zaman gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir çevre, daha yeşil bir Antalya bırakmak olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Amacımız, ülkemizin geleceği gençlerimize daha yeşil bir Antalya bırakmak. Bu sebeple sahip olduğumuz ormanlarımızı her zaman koruyup daha da geliştirmek için çok çalışacağız. Büyük emekler sonucu oluşan ormanlarımızı korumak için daima hazırlıklı olacağız. Özellikle ormanlarımızın korunmasında güçlü kadrosuyla Orman Teşkilatımız önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Antalya’mız bir orman şehri. Şehrin 50’den fazlası orman arazisi ile kaplı. Görevde olduğum sürece bunu geliştirmek için çalışacağım. Çünkü ormanlarımız, geleceğimiz olan gençlerimize bırakacağımız en güzel hazinedir.” dedi.

Tahrip Olan Ormanlarımızı Yeniden Yeşillendiriyoruz

Son yıllarda başarılı ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını ifade eden Vali Yazıcı; “Orman Teşkilatımız,  tahrip olan ve yanan alanların yeniden ağaçlandırılması konusunda büyük bir çalışma ve gayret içerisinde. Bu konudaki başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.