Osman Ülker’den Başkan Ümit Uysal’a Çağrı

Politika 09.01.2021 - 21:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2759+ kez okundu.
 

Osman Ülker’den Başkan Ümit Uysal’a Çağrı

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’den “Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a! çağrı”
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker çağrısında, “Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a! Sayın Başkan lütfen BASIN SÖZCÜNÜZ pardon Muratpaşa İlçe Başkanınız Haşan Şahin üzerinden asılsız konularda gereksiz iddialarla beni eleştirmeyi bir kenara bırakınız. Benim şahsınızla hiç bir kişisel husumetim yoktur. Ben size daha medeni ve bizlere yakışır bir teklif sunuyorum. 55 mahallemizin hangisini isterseniz onda olsun fark etmez çekelim tabureleri f sosyal mesafemizi koruyarak balkonlarda pençelerde insanlar izlerken elimize mikrofonları alıp eşit sürelerde her konuyu konuşalım. Siz 81 vilayette hükümetimizin yaptığı icraatları eleştirebilirsiniz, ben sadece Muratpaşa'yı konuşacağım. Var mısınız ?” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’den “Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a! çağrı”

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker çağrısında, “Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a!

Sayın Başkan lütfen BASIN SÖZCÜNÜZ pardon Muratpaşa İlçe Başkanınız Haşan Şahin üzerinden asılsız konularda gereksiz iddialarla beni eleştirmeyi bir kenara bırakınız. Benim şahsınızla hiç bir kişisel husumetim yoktur.

Ben size daha medeni ve bizlere yakışır bir teklif sunuyorum. 55 mahallemizin hangisini isterseniz onda olsun fark etmez çekelim tabureleri f sosyal mesafemizi koruyarak balkonlarda pençelerde insanlar izlerken elimize mikrofonları alıp eşit sürelerde her konuyu konuşalım. Siz 81 vilayette hükümetimizin yaptığı icraatları eleştirebilirsiniz, ben sadece Muratpaşa'yı konuşacağım.

Var mısınız ?” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.