Oto Bakımında Son Teknoloji

Asayiş 09.05.2019 - 17:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1699+ kez okundu.
 

Oto Bakımında Son Teknoloji

Antalya’nın tanınmış oto yıkamacı esnafı Suat Özbal, Meydan kavağı mahallesi İsmail Cem caddesinde kurduğu oto kuaförü ve bakım merkeziyle kısa zamanda adından yine söz ettiriyor.
Seçkin kadrosu ve son teknoloji makinalarıyla oto sahiplerine hizmet vermeye başlayan Can Otomotiv iş merkezi, içerisindeki bölümlerle A dan Z ye oto bakımı yapıyor. Araçlarına bakım yaptıran müşterilerini, bekleme salonunda ağırlayan Suat Özbal, “bayiliğini aldığımız CAR WAX firmasının bütün şubelerinde titizlikle hizmet veriliyor. Biz de Lara bölgesinde, İsmail Cem caddesinde hizmet veriyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir” diyor. Yıllarca araç sektöründe hizmet verdiğini, işini en iyi şekilde yapabilmek için yeni tekniklerle hizmet verebilmek için yatırım yaptıklarını söyleyen Özbal, “oto bakımı ve temizliğinde iddialıyız” diyor. ARACINA DÜŞKÜNLER KUYRUKTA Otoların iç, dış ve motorlarının özel köpükle ve buharlı bir sistemle yıkanıp temizlendiği iş merkezinde, metal aksamlar ve kaporta boya temizliği özel maddelerle yapılıyor. Araçlara pasta, cila yapıldığı gibi, isteyenlere son teknoloji 5 yıl garantili seramik kaplama yapılıyor. Seramik kaplama konusunda izhat veren firma yetkilileri, “ seramik kaplama, araç boyasını güneşten koruduğu gibi, kuş pisliğinden, ağaç balı dediğimiz reçinadan de korur ve de toz tutmaz” diyor. Ayrıca stablize yollardan fırlayan taşların bile seramik kaplamalı araçlara zarar vermediğini iddia ediyorlar. Araç içinin ve klimalarının buharlı ozonla dezenfekte ettiklerini anlatan şirket sahibi Özbal, “araçlara cam filmi ve kaput filmi uygulamamız da var.   CAR WAX firması bir dünya markasıdır, ürünleri rakipsizdir ve çok özeldir. Müessesemizde  çok özel oto aksesuarları satışımız da yapılmaktadır” şeklinde bilgiler veriyor. Günün her saati araç sahipleriyle dolup taşan iş yerinin, modern görünümü ve kullanılan cihazların işlevi ve personelin çalışması müşterilerin büyük beyenisini topluyor.
Antalya’nın tanınmış oto yıkamacı esnafı Suat Özbal, Meydan kavağı mahallesi İsmail Cem caddesinde kurduğu oto kuaförü ve bakım merkeziyle kısa zamanda adından yine söz ettiriyor.

Seçkin kadrosu ve son teknoloji makinalarıyla oto sahiplerine hizmet vermeye başlayan Can Otomotiv iş merkezi, içerisindeki bölümlerle A dan Z ye oto bakımı yapıyor.

Araçlarına bakım yaptıran müşterilerini, bekleme salonunda ağırlayan Suat Özbal, “bayiliğini aldığımız CAR WAX firmasının bütün şubelerinde titizlikle hizmet veriliyor. Biz de Lara bölgesinde, İsmail Cem caddesinde hizmet veriyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir” diyor. Yıllarca araç sektöründe hizmet verdiğini, işini en iyi şekilde yapabilmek için yeni tekniklerle hizmet verebilmek için yatırım yaptıklarını söyleyen Özbal, “oto bakımı ve temizliğinde iddialıyız” diyor.

ARACINA DÜŞKÜNLER KUYRUKTA

Otoların iç, dış ve motorlarının özel köpükle ve buharlı bir sistemle yıkanıp temizlendiği iş merkezinde, metal aksamlar ve kaporta boya temizliği özel maddelerle yapılıyor. Araçlara pasta, cila yapıldığı gibi, isteyenlere son teknoloji 5 yıl garantili seramik kaplama yapılıyor. Seramik kaplama konusunda izhat veren firma yetkilileri, “ seramik kaplama, araç boyasını güneşten koruduğu gibi, kuş pisliğinden, ağaç balı dediğimiz reçinadan de korur ve de toz tutmaz” diyor. Ayrıca stablize yollardan fırlayan taşların bile seramik kaplamalı araçlara zarar vermediğini iddia ediyorlar.

Araç içinin ve klimalarının buharlı ozonla dezenfekte ettiklerini anlatan şirket sahibi Özbal, “araçlara cam filmi ve kaput filmi uygulamamız da var.   CAR WAX firması bir dünya markasıdır, ürünleri rakipsizdir ve çok özeldir. Müessesemizde  çok özel oto aksesuarları satışımız da yapılmaktadır” şeklinde bilgiler veriyor.

Günün her saati araç sahipleriyle dolup taşan iş yerinin, modern görünümü ve kullanılan cihazların işlevi ve personelin çalışması müşterilerin büyük beyenisini topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.