Özdilekpark Antalya’ Da Annelere Özel Hediyeler Hazırandı

Asayiş 14.05.2019 - 23:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2426+ kez okundu.
 

Özdilekpark Antalya’ Da Annelere Özel Hediyeler Hazırandı

ÖzdilekPark Antalya, hafta sonu Anneler Günü’ ne özel düzenlediği kupa boyama etkinliğine katılım sağlayan misafirlerin beğenisini kazandı. Minik misafirler kendilerine verilen kupaları içlerinden geldiği şekilde şekillendirip annelerine hediye ettiler. Küçük misafirler kadar babalarda eşlerine bu güzel gün anısına hediye kupalarını en güzel şekilde hazırladılar. 2 gün boyunca düzenlenen etkinliğe katılan misafirler eğlence anlar yaşayarak, annelerine özel hediyelerini hazırladılar. ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.

ÖzdilekPark Antalya, hafta sonu Anneler Günü’ ne özel düzenlediği kupa boyama etkinliğine katılım sağlayan misafirlerin beğenisini kazandı. Minik misafirler kendilerine verilen kupaları içlerinden geldiği şekilde şekillendirip annelerine hediye ettiler. Küçük misafirler kadar babalarda eşlerine bu güzel gün anısına hediye kupalarını en güzel şekilde hazırladılar. 2 gün boyunca düzenlenen etkinliğe katılan misafirler eğlence anlar yaşayarak, annelerine özel hediyelerini hazırladılar.

ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.