Özdilekpark Antalya’ Da Minik Ressamlar Hünerlerini Sergiledi

Asayiş 10.04.2019 - 20:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2717+ kez okundu.
 

Özdilekpark Antalya’ Da Minik Ressamlar Hünerlerini Sergiledi

ÖzdilekPark Antalya’nın hafta sonu düzenlediği “Fırçanla Renkleri Konuştur” etkinliğinde çocuklar, birbirinden farklı atölye faaliyetlerinde hünerlerini sergiledi.
Resim yapmaya ilgisi olan çocuklar, resim atölyesinde kendi hayal dünyalarını yansıtan resimler çizdi. Bir diğer tarafta düzenlenen ebru atölyesinde ise ebru tekniğiyle resim yapmayı öğrendiler. Ayrıca baskı tekniği ile birbirinden farklı figürlerin baskılarıyla resim yapan çocuklar en son mandala boyama atölyesinde kendi seçtikleri renkli kalemlerle resmi diledikleri gibi boyadılar. Becerilerini keşfeden minikler bu deneyimin mutluluğunu yaşadılar. Aileler ise çocuklarının bu ilk deneyimlerini gülümseyerek izlediler ÖzdilekPark Antalya Nisan ayında da misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.
ÖzdilekPark Antalya’nın hafta sonu düzenlediği “Fırçanla Renkleri Konuştur” etkinliğinde çocuklar, birbirinden farklı atölye faaliyetlerinde hünerlerini sergiledi.

Resim yapmaya ilgisi olan çocuklar, resim atölyesinde kendi hayal dünyalarını yansıtan resimler çizdi. Bir diğer tarafta düzenlenen ebru atölyesinde ise ebru tekniğiyle resim yapmayı öğrendiler. Ayrıca baskı tekniği ile birbirinden farklı figürlerin baskılarıyla resim yapan çocuklar en son mandala boyama atölyesinde kendi seçtikleri renkli kalemlerle resmi diledikleri gibi boyadılar. Becerilerini keşfeden minikler bu deneyimin mutluluğunu yaşadılar. Aileler ise çocuklarının bu ilk deneyimlerini gülümseyerek izlediler

ÖzdilekPark Antalya Nisan ayında da misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.