Özel Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Asayiş 09.03.2020 - 22:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2953+ kez okundu.
 

Özel Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünün içinde yaşanan küçük bir kaza sonucu yaralanan yaşlı teyzeye Otobüs şoföründen geçmiş olsun ziyareti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünün içinde yaşanan küçük bir kaza sonucu yaralanan yaşlı teyzeye Otobüs şoförü Levent Özarslan'dan geçmiş olsun ziyareti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsün ’de 8 Mart küçük bir kaza yaşandı. Yaşlı bir teyze durakta inmek için düğmeye bastı. Otobüs durakta durdu. Kapılar acildi. Ancak yaşlı teyze biraz acele davranıp kendini kontrol etmeden hızla inmeye çalıştı ve dikkatsiz olduğu için yere düştü ve kafasında küçük yaralanmalar oldu. Bu gün ise hafif şekilde yaralanan teyzeyi Özel Halk Otobüsünün şoförü Levent Özarslan ailesiyle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünün içinde yaşanan küçük bir kaza sonucu yaralanan yaşlı teyzeye Otobüs şoföründen geçmiş olsun ziyareti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünün içinde yaşanan küçük bir kaza sonucu yaralanan yaşlı teyzeye Otobüs şoförü Levent Özarslan'dan geçmiş olsun ziyareti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsün ’de 8 Mart küçük bir kaza yaşandı.

Yaşlı bir teyze durakta inmek için düğmeye bastı.

Otobüs durakta durdu.

Kapılar acildi.

Ancak yaşlı teyze biraz acele davranıp kendini kontrol etmeden hızla inmeye çalıştı ve dikkatsiz olduğu için yere düştü ve kafasında küçük yaralanmalar oldu.

Bu gün ise hafif şekilde yaralanan teyzeyi Özel Halk Otobüsünün şoförü Levent Özarslan ailesiyle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.