Özel Şampiyondan Vali Yazıcı’ya Ziyaret

Asayiş 01.07.2022 - 21:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2128+ kez okundu.
 

Özel Şampiyondan Vali Yazıcı’ya Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Çekya’nın Nymburk kentinde düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı’yı makamında misafir etti.
Vali Ersin Yazıcı, Çekya’nın Nymburk kentinde düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı’yı makamında misafir etti. Özel sporcuların her zaman destekçisi olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Ülkemizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil eden özel sporcumuz Benay Balcı’yı tebrik ediyorum.” dedi. Çekya'nın Nymburk kentinde 19-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Benay Balcı ve annesi Belma Balcı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilcisi Tansu Konca ve oğlu Serdar Konca eşlik etti. Başarıların Daim Olsun Meksika, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz’in ardından finalde İtalya’yı yenerek, Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda takım olarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ise ikinci olan Benay Balcı’yı ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Bugün çok özel bir şampiyonla birlikteyiz. Benay kızımız sayesinde bizler çok mutlu olduk. Ülkemizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil etti. Tüm Antalyalılar seninle gurur duyuyor. Sen İstiklal Marşı’mızı Çek Cumhuriyeti’nde okuttun. Başarıların daim olsun.” şeklinde konuştu. Tüm Çocuklarımızı Sporlar Buluşturmak İstiyoruz Özel çocukları sporla tanıştırmanın önemine vurgu yapan Vali Yazıcı; “Spor yapmak çok özel ve güzel bir duygu. Bu duygu ile tüm çocuklarımızın tanışmasını ve tatmasını istiyoruz. Bu yüzden toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan özel çocuklarımızın da sporla daha çok iç içe olmaları daha çok spor yapmalarını istiyoruz. Çünkü çocuklarımız spor ile yakalayacakları başarılarla hayata daha iyi tutunacaklar. Bizler de devlet olarak bu güzellikleri, bu özel çocuklarımıza yaşatmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, özel sporcu Benay Balcı’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Vali Ersin Yazıcı, Çekya’nın Nymburk kentinde düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı’yı makamında misafir etti.

Vali Ersin Yazıcı, Çekya’nın Nymburk kentinde düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı’yı makamında misafir etti. Özel sporcuların her zaman destekçisi olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Ülkemizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil eden özel sporcumuz Benay Balcı’yı tebrik ediyorum.” dedi.

Çekya'nın Nymburk kentinde 19-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı alarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ikinci olan Benay Balcı, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Benay Balcı ve annesi Belma Balcı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilcisi Tansu Konca ve oğlu Serdar Konca eşlik etti.

Başarıların Daim Olsun

Meksika, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz’in ardından finalde İtalya’yı yenerek, Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda takım olarak dünya şampiyonu ve çift kızlarda ise ikinci olan Benay Balcı’yı ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Bugün çok özel bir şampiyonla birlikteyiz. Benay kızımız sayesinde bizler çok mutlu olduk. Ülkemizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil etti. Tüm Antalyalılar seninle gurur duyuyor. Sen İstiklal Marşı’mızı Çek Cumhuriyeti’nde okuttun. Başarıların daim olsun.” şeklinde konuştu.

Tüm Çocuklarımızı Sporlar Buluşturmak İstiyoruz

Özel çocukları sporla tanıştırmanın önemine vurgu yapan Vali Yazıcı; “Spor yapmak çok özel ve güzel bir duygu. Bu duygu ile tüm çocuklarımızın tanışmasını ve tatmasını istiyoruz. Bu yüzden toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan özel çocuklarımızın da sporla daha çok iç içe olmaları daha çok spor yapmalarını istiyoruz. Çünkü çocuklarımız spor ile yakalayacakları başarılarla hayata daha iyi tutunacaklar. Bizler de devlet olarak bu güzellikleri, bu özel çocuklarımıza yaşatmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, özel sporcu Benay Balcı’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.