Özgürlük Ve Dayanışma Partisi İl Yönetimden Basına Yapılan Saldırıya Kınama

Politika 17.05.2019 - 00:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2391+ kez okundu.
 

Özgürlük Ve Dayanışma Partisi İl Yönetimden Basına Yapılan Saldırıya Kınama

AKP – MHP ittifakı her geçen gün daha da hırçınlaşıyor. Bu ikili yalan ve manipülasyonla halkı birbirine düşürecek kışkırtıcı adımlar atmaktan kesinlikle çekinmiyor.
Bu yalan ve manipülasyonlar sonucu önce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’nın Çubuk ilçesinde linç edilmek istendi, ardından Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ eli sopalı çetelerce öldüresiye dövüldü. Hem Kılıçdaroğlu’na hem de Demirağ’a saldıranlar hiçbir ceza almadan serbest bırakıldılar. Son olarak da kentimizin muhalif gazetecilerinden İdris Özyol bizce faili belli kişilerce çalıştığı gazetenin önünde saldırıya uğradı. Saldırının failleri sürekli halkı yalan ve manipülasyonla kışkırtıp insanları hedef gösteren AKP – MHP ittifakıdır. Günlerdir ittifakın yan unsuru MHP’lilerce Antalyalı muhalif gazeteciler hedef gösterilmektedir. Halkın gerçek sorunları ortadayken, insanların boğazından bir lokma ekmek zor geçiyorken iktidarın çözüm bulmak yerine sürüklendiği hal içler acısıdır. AKP – MHP ittifakı, ekonomik krizle derinleşen pahalılığın, yoksulluğun, işsizliğin üzerini örtmenin yolunu emekçi halkı birbirine düşman etmekte arıyor. Etnik, dinsel, mezhepsel temelde çatışma yaratmayı hedefleyen son derece sakıncalı bir politika doğrultusunda hareket ediyor. Bunun bir parçası olarak partilerin genel başkanlarına, milletvekillerine, gazetecilere,öğrencilere,emekçilere,  yönelik soruşturmalarla ve yalan haberlerle sistematik bir saldırı da sürdürülüyor. Bu durum, her şeyden önce siyasi tükenmişliğin göstergesidir. Siyasal İslamcı rejim tükenmiştir. Halka yalandan başka söyleyecek bir şeyi kalmamıştır. Halkı yoksullaştıran, işsizlik ve pahalılık altında ezen, yolsuzluk batağına saplanmış bu iktidarın elinde, dün karşılıklı her tür hakareti etmekten çekinmedikleri kesimlerle ittifak kurmaktan başka bir çare bulunmamaktadır. Türkiye’nin emekçileri, yoksulları artık ezilmekten, birbirine düşman edilmekten bıktı! 17 yıldır ülkeyi yönetenlerin hoyratlığından bezdi. Türkiye artık yeni bir başlangıç istiyor, Türkiye artık değişim talep ediyor. Bu feraha çıkış hamlesine yalanlarla örülü kirli politikalarınız engel olamayacaktır. Eşitlik, özgürlük, adalet, bağımsızlık, kardeşlik diyen milyonlarla birlikte emin olun #herşeyçokgüzelolacak. İdris Özyol’a yapılan saldırıyı tekrar kınıyoruz. Her zaman özgür basının yanında olduğumuzu ifade diyoruz.
AKP – MHP ittifakı her geçen gün daha da hırçınlaşıyor. Bu ikili yalan ve manipülasyonla halkı birbirine düşürecek kışkırtıcı adımlar atmaktan kesinlikle çekinmiyor.

Bu yalan ve manipülasyonlar sonucu önce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’nın Çubuk ilçesinde linç edilmek istendi, ardından Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ eli sopalı çetelerce öldüresiye dövüldü. Hem Kılıçdaroğlu’na hem de Demirağ’a saldıranlar hiçbir ceza almadan serbest bırakıldılar.

Son olarak da kentimizin muhalif gazetecilerinden İdris Özyol bizce faili belli kişilerce çalıştığı gazetenin önünde saldırıya uğradı. Saldırının failleri sürekli halkı yalan ve manipülasyonla kışkırtıp insanları hedef gösteren AKP – MHP ittifakıdır. Günlerdir ittifakın yan unsuru MHP’lilerce Antalyalı muhalif gazeteciler hedef gösterilmektedir.

Halkın gerçek sorunları ortadayken, insanların boğazından bir lokma ekmek zor geçiyorken iktidarın çözüm bulmak yerine sürüklendiği hal içler acısıdır. AKP – MHP ittifakı, ekonomik krizle derinleşen pahalılığın, yoksulluğun, işsizliğin üzerini örtmenin yolunu emekçi halkı birbirine düşman etmekte arıyor. Etnik, dinsel, mezhepsel temelde çatışma yaratmayı hedefleyen son derece sakıncalı bir politika doğrultusunda hareket ediyor.

Bunun bir parçası olarak partilerin genel başkanlarına, milletvekillerine, gazetecilere,öğrencilere,emekçilere,  yönelik soruşturmalarla ve yalan haberlerle sistematik bir saldırı da sürdürülüyor.

Bu durum, her şeyden önce siyasi tükenmişliğin göstergesidir. Siyasal İslamcı rejim tükenmiştir. Halka yalandan başka söyleyecek bir şeyi kalmamıştır. Halkı yoksullaştıran, işsizlik ve pahalılık altında ezen, yolsuzluk batağına saplanmış bu iktidarın elinde, dün karşılıklı her tür hakareti etmekten çekinmedikleri kesimlerle ittifak kurmaktan başka bir çare bulunmamaktadır.

Türkiye’nin emekçileri, yoksulları artık ezilmekten, birbirine düşman edilmekten bıktı! 17 yıldır ülkeyi yönetenlerin hoyratlığından bezdi. Türkiye artık yeni bir başlangıç istiyor, Türkiye artık değişim talep ediyor. Bu feraha çıkış hamlesine yalanlarla örülü kirli politikalarınız engel olamayacaktır.

Eşitlik, özgürlük, adalet, bağımsızlık, kardeşlik diyen milyonlarla birlikte emin olun #herşeyçokgüzelolacak.

İdris Özyol’a yapılan saldırıyı tekrar kınıyoruz. Her zaman özgür basının yanında olduğumuzu ifade diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.