Özgürlüklerin Adı Muratpaşa Olacak

Politika 14.02.2019 - 22:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2563+ kez okundu.
 

Özgürlüklerin Adı Muratpaşa Olacak

Seçim bölgesinde çalmadık kapı bırakmayan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Enç, “Kimseyi ama hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir Muratpaşa hayal ediyoruz. Hayallerimizi gerçekleştireceğiz ve özgürlüklerin adı Muratpaşa olacak” dedi. Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkanı Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin ile birlikte Antalya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş adamları Derneği’ni (ADGİAD) ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Enç ve beraberindekileri ADGİAD Başkanı İsmail Kaya ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. MURATPAŞA HAYALİ Örnek ev sahipliği gerçekleştiren dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Adayı Enç’e projelerini ve çalışmalarını sordu. ADGİAD Başkanı Kaya, inanmanın, ulaşmanın çok önemli olduğunun altını çizerek hedef belirlemeden başarmanın mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine Belediye Başkan Adayı Enç,  Muratpaşa’da öncelikli olan hayalini anlattı. ÖNCELİĞİNİ ANLATTI Muratpaşa’da durumun ötekinin ötekisi konumuna geldiğini ifade eden Enç, “Öncelikli olarak insana dokunacağız. Benim derdim temiz bir seçim kampanyasının olmasıdır.  Bunu yaparken de önceliğimiz var. Kimseyi ama hiç kimseyi ötekileştirmeyen Muratpaşa, hayalimiz bu..! Hayallerimizi gerçekleştireceğiz ve özgürlüklerin adı Muratpaşa olacak. Herkese yaşanabilir, nefes alınabilir bir yaşam sunacağız.” diye konuştu.

Seçim bölgesinde çalmadık kapı bırakmayan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Enç, “Kimseyi ama hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir Muratpaşa hayal ediyoruz. Hayallerimizi gerçekleştireceğiz ve özgürlüklerin adı Muratpaşa olacak” dedi.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkanı Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin ile birlikte Antalya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş adamları Derneği’ni (ADGİAD) ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Enç ve beraberindekileri ADGİAD Başkanı İsmail Kaya ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

MURATPAŞA HAYALİ

Örnek ev sahipliği gerçekleştiren dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Adayı Enç’e projelerini ve çalışmalarını sordu. ADGİAD Başkanı Kaya, inanmanın, ulaşmanın çok önemli olduğunun altını çizerek hedef belirlemeden başarmanın mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine Belediye Başkan Adayı Enç,  Muratpaşa’da öncelikli olan hayalini anlattı.

ÖNCELİĞİNİ ANLATTI

Muratpaşa’da durumun ötekinin ötekisi konumuna geldiğini ifade eden Enç, “Öncelikli olarak insana dokunacağız. Benim derdim temiz bir seçim kampanyasının olmasıdır.  Bunu yaparken de önceliğimiz var. Kimseyi ama hiç kimseyi ötekileştirmeyen Muratpaşa, hayalimiz bu..! Hayallerimizi gerçekleştireceğiz ve özgürlüklerin adı Muratpaşa olacak. Herkese yaşanabilir, nefes alınabilir bir yaşam sunacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.