Pandemi Sonrası Cimnastiğe Olan İlgi Arttı

Spor 01.10.2021 - 19:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2038+ kez okundu.
 

Pandemi Sonrası Cimnastiğe Olan İlgi Arttı

Kepez’de pandemi kısıtlamaları nedeniyle durdurulan cimnastik kurslarına olan ilgi, yasakların kalkmasıyla giderek artıyor.
Kepez’de pandemi kısıtlamaları nedeniyle durdurulan cimnastik kurslarına olan ilgi, yasakların kalkmasıyla giderek artıyor. Covit19 pandemisi nedeniyle durdurulan amatörlere yönelik spor faaliyetlerine olan ilgi, kısıtlamaların kalkmasıyla giderek artıyor. Profesyonel sporcu olmayan vatandaşların en fazla yaptıkları spor dallarının başında gelen cimnastiğe olan katılım sayıları, gün geçtikçe artış gösteriyor. Kepez Belediyesi’nin kadınlara ücretsiz olarak düzenlediği cimnastik kurslarına olan ilgi artınca, kurs sayısı da arttırıldı. Başvuru arttıkça kurslar da artacak Kepez Belediyesi’nin 12 noktada 2020 yılında düzenlediği cimnastik kurslarına, 2 bin 441 kadın katıldı. Pandemi nedeniyle 4 bölgeye düşürülen 2021 yılının Ocak ile Eylül ayları arasındaki kursiyer sayısı ise, 1311’e geriledi. Ekim ayında yeni döneme gireceklerini belirten Kadın Sporları Koordinatörü Begüm Gököz, kayıtların açıldığı gün 500’den fazla başvuru yapıldığını söyledi. Başvuruların giderek artacağını belirten Gököz, katılım arttıkça kurs sayısının da artacağını söyledi.
Kepez’de pandemi kısıtlamaları nedeniyle durdurulan cimnastik kurslarına olan ilgi, yasakların kalkmasıyla giderek artıyor.

Kepez’de pandemi kısıtlamaları nedeniyle durdurulan cimnastik kurslarına olan ilgi, yasakların kalkmasıyla giderek artıyor.

Covit19 pandemisi nedeniyle durdurulan amatörlere yönelik spor faaliyetlerine olan ilgi, kısıtlamaların kalkmasıyla giderek artıyor. Profesyonel sporcu olmayan vatandaşların en fazla yaptıkları spor dallarının başında gelen cimnastiğe olan katılım sayıları, gün geçtikçe artış gösteriyor. Kepez Belediyesi’nin kadınlara ücretsiz olarak düzenlediği cimnastik kurslarına olan ilgi artınca, kurs sayısı da arttırıldı.

Başvuru arttıkça kurslar da artacak

Kepez Belediyesi’nin 12 noktada 2020 yılında düzenlediği cimnastik kurslarına, 2 bin 441 kadın katıldı. Pandemi nedeniyle 4 bölgeye düşürülen 2021 yılının Ocak ile Eylül ayları arasındaki kursiyer sayısı ise, 1311’e geriledi. Ekim ayında yeni döneme gireceklerini belirten Kadın Sporları Koordinatörü Begüm Gököz, kayıtların açıldığı gün 500’den fazla başvuru yapıldığını söyledi. Başvuruların giderek artacağını belirten Gököz, katılım arttıkça kurs sayısının da artacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.