Parkenin Akrepleri Güç Depoluyor

Spor 02.08.2019 - 21:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1857+ kez okundu.
 

Parkenin Akrepleri Güç Depoluyor

CIP Travel Antalyaspor Hentbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 2019-2020 sezonunda Türkiye’yi EHF Kupası’nda temsil etmeye hazırlanan ve ilk maçını 31 Ağustos tarihinde oynayacak olan Parkenin Akrepleri ilk çalışmalarını fizik kondisyon antrenmanlarına ağırlık vererek yapıyor. İLK MAÇA KADAR HAZIR OLURUZ Başantrenörümüz Fatih Işık denetiminde yapılan antrenmanlar bir hayli yorucu geçiyor. Oyuncularının sezonun ilk çalışmaları olmasına rağmen istek ve hırsından memnun olduğunu belirten Işık, “Oynayacağımız ilk resmi maça kadar takım olarak hazır olacağımızı düşünüyoruz. Antalyasporumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

CIP Travel Antalyaspor Hentbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 2019-2020 sezonunda Türkiye’yi EHF Kupası’nda temsil etmeye hazırlanan ve ilk maçını 31 Ağustos tarihinde oynayacak olan Parkenin Akrepleri ilk çalışmalarını fizik kondisyon antrenmanlarına ağırlık vererek yapıyor.

İLK MAÇA KADAR HAZIR OLURUZ

Başantrenörümüz Fatih Işık denetiminde yapılan antrenmanlar bir hayli yorucu geçiyor. Oyuncularının sezonun ilk çalışmaları olmasına rağmen istek ve hırsından memnun olduğunu belirten Işık, “Oynayacağımız ilk resmi maça kadar takım olarak hazır olacağımızı düşünüyoruz. Antalyasporumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.